Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen vinden we totaal niet sexy aan onszelf

Bram
2 min read

De helft van de vrouwen voelt zich wel eens onzeker over zichzelf. Waar we ons minder goed over voelen kan verschillen van persoon tot persoon. Toch zijn er een aantal dingen waar de meeste vrouwen hetzelfde over denken. Je bent niet alleen! Deze dingen vinden we echt niet sexy bij onszelf.

Te grote of te kleine borsten

We vinden onze borsten niet sexy als we ze te groot of te klein vinden. Voor vrouwen met kleine borsten bestaan er gelukkig push up beha’s om je net dat extra tikkeltje volume te geven. Vrouwen met grote borsten kunnen hun toevlucht zoeken bij comfortabele beha’s. Verder is er kledingadvies waardoor je andere lichaamsdelen kan accentueren.

Sinaasappelhuid of cellulitis

Cellulitis, de nachtmerrie van elke vrouw. Vroeg of laat krijgen we er allemaal ermee te maken. Alles hebben we geprobeerd, crèmes smeren, water drinken en veel sporten. Het lijkt alsof niets helpt en de strepen en putjes blijven bestaan. Vooral na de bevalling kunnen cellulitis en striemen een groot probleem zijn.  Maar wordt het niet eens tijd dat we ons gaan gedragen als de tijgers die hun strepen hebben verdiend?

Donkere gezichtsharen boven je lip

Niets is zo vervelend als die donkere haren die boven je lip de kop opsteken. Gelukkig bestaan er doeltreffende manieren om ervan af te komen. Bleken, waxen, epileren, alles doen we eraan om de haartjes te verwijderen.

Een maatje meer

Meer dan de helft van de vrouwen voelt zich te dik. Dat is niet verwonderlijk. Overal worden we gebombardeerd met afbeeldingen van graatmagere modellen. Het schoonheidsideaal is voor vele vrouwen ongrijpbaar. Probeer er daarom niet teveel op te letten, je zal je een pak gelukkiger voelen.

Ongeschoren bikinilijn

Een ongeschoren bikinilijn is voor vrouwen helemaal not done. Het lijkt alsof we onszelf niet verzorgen en we schamen ons ervoor. Scheren dus!

Een buikje of brede heupen

Hoewel mannen het helemaal niet erg vinden als een vrouw een klein buikje of brede heupen heeft storen we er ons mateloos aan. Die laatste kilootjes die maar niet willen verdwijnen en hardnekkig rond je buik of heupen blijven zitten. We kennen het allemaal en we vinden het beslist niet sexy!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…