Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze fouten moet je vermijden in het begin van een nieuwe relatie

Anja
2 min read

Nieuwe relaties zijn spannend, maar de opwinding kan je oordeel goed verdraaien. Welke dingen moet je nu wel doen en welke niet in het begin van een nieuwe relatie? Wij hebben 5 fouten voor jullie op een rijtje gezet die je beter vermijdt in het begin van een nieuwe relatie.

1. Haast

Geniet van de dingen die jullie meemaken, begin dingen niet te overhaasten en blijf ontspannen. Die energie projecteer je zo ook op je partner.

2. Fantaseren over de toekomst

Leef in het nu. Fantaseren over de toekomst mag, maar met mate. Blijf er met je hoofd bij anders kan het alleen maar tegenvallen.

3. Opofferen

Offer niet teveel dingen op voor je relatie. Wat als het na een paar maanden toch niet loopt zoals gedacht, heb jij misschien wel al je vrienden in tussentijd verwaarloosd.

4. Ruimte

Je wilt het liefst altijd bij je nieuwe partner zijn, maar geef diegene ook een beetje ruimte. Zo zorg je ervoor dat het verlangen naar elkaar blijft.

5. Oude relaties

Zorg ervoor dat je niet teveel over je ex praat als je met je partner in gesprek bent. Dat kan hem of haar het gevoel geven dat je nog niet over je oude relatie heen bent.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…