Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze G-spot sekstips zullen je leven veranderen

Bram
3 min read

De kans is groot dat jij al eens iets gehoord hebt over de G-spot. Geen wonder, het is de mysterieuze plaats in je lichaam die je de meest intense orgasmes geeft. Heb je je G-spot nog niet gevonden? Dankzij deze G-spot sekstips zal je leven voorgoed veranderen – dat durven wij te garanderen!

Waar ligt je G-spot?

De G-spot is een gebied in je vagina dat erg gevoelig is als je erop drukt. De exacte locatie kan van dag tot dag verschillen. Dat heeft te maken met je cyclus, je niveau van opwinding en de hoeveelheid stimulatie die je al gekregen hebt. Dit geeft de G-spot zijn mysterieuze naam, het kan zich zonder waarschuwing verplaatsen.

Ga op ontdekking

Je vindt je G-spot door met je vinger een ‘kom hier’ beweging te maken in de richting van je buik. Het kan makkelijker zijn om een speeltje te gebruiken. Als je je G-spot gevonden hebt zal je het onmiddellijk voelen. De intense sensatie is niet alleen inwendig voelbaar, in je hele onderbuik zal je het voelen.

Vraag een handje hulp

Als je goed weet hoe je je G-spot kan vinden kan je je partner vragen om je te helpen. Hij kan je G-spot tijdens het voorspel stimuleren waardoor je samen nog meer kan genieten. Wees niet bang als je het gevoel krijgt dat je moet plassen. Dat gevoel wil zeggen dat je dicht bij een orgasme bent, laat je gewoon gaan. Tijdens het intense orgasme bestaat de kans dat je een beetje kleurloos water aanmaakt. Wees gerust het is geen urine, het heeft alles te maken met je super intens orgasme. Wat is het vrouwelijke orgasme toch fascinerend, niet?

Pimp de missionarishouding een beetje

De missionarishouding hoeft niet saai te zijn! zorg ervoor dat je G-spot tijdens deze houding voldoende gestimuleerd wordt en het zal je favoriete standje worden. Leg een kussen onder je billen en laat hem voor je zitten. Zorg ervoor dat hij een beetje naar boven op je G-spot stoot, je zal in een mum van tijd een heerlijk orgasme krijgen!

Maak doggystyle G-spot vriendelijk

Laat zijn heupen een beetje boven jouw heupen uitkomen. Zo kan hij naar beneden stoten, recht tegen je G-plek! Het genot dat je tijdens dit standje ervaart zal een hele nieuwe betekenis krijgen!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…