Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze kledingfouten moet je absoluut vermijden!

Anja
2 min read

Er leuk uitzien is iets wat veel vrouwen erg belangrijk vinden. Mooie kleding die goed bij elkaar past, is hiervoor een vereiste. Omdat het ook belangrijk is wat mannen van je kleding vinden, hebben wij ze naar de grootste kledingfouten van vrouwen gevraagd. Dat heeft dit artikel opgeleverd over de kledingfouten die je absoluut moet vermijden.

Verwachte kledingfouten

Een paar kledingfouten hadden we van te voren wel aan zien komen en deze werden dan ook veelvuldig genoemd. Wat te denken van UGGS en Crocs. Maar ook trainingspakken en onesies werden veel door de mannen genoemd. Hopelijk draag jij deze kleding dus vooral als je thuis op de bank ligt en niet als je naar de winkel gaat. Dat zou je kans op een goedkeurende blik van een man namelijk wel eens flink kunnen verkleinen.

                     

Andere veelgenoemde kledingfouten zijn dierenprintjes, opvallende sokken oversized zonnebrillen.  Ook een string die boven de broek uitkomt kan echt niet, maar dat wist je zelf waarschijnlijk ook al wel

Meer verassende kledingfouten

De mannen hebben blijkbaar toch meer verstand van mode dan we dachten. Ze hebben namelijk ook een aantal minder voor de hand liggende antwoorden gegeven. Wat te denken van te donkere oog make-up en te grote oorbellen.

Ook dip-dye haren en jumpsuits worden door een aantal mannen als kledingfouten genoemd. Hoewel dit natuurlijk afhankelijk is van smaak, zegt dit wel iets over wat mannen over het algemeen beschouwen als kleding blunders.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…