Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze liedjes werken het best tijdens de seks

Anja
2 min read

Tijdens het meest intieme moment dat je met iemand kunt hebben, is een fijne sfeer van sleutelbelang. Met muziek verbeter je de sfeer. Je kunt zeggen dat het afleidt, maar stilte is misschien niet iets wat je altijd wilt hebben. Of je nu een koppel bent, elkaar eigenlijk pas net kent of al jaren getrouwd bent; deze liedjes werken het beste!

Zachtheid

Tijdens de vrijpartij is het fijn om niet gestoord te worden. Het is van belang (afhankelijk van jouw voorkeur) om geen nummers te hebben die afleiden. Dan ga je je focussen op de muziek, in plaats van op elkaar. Kies dus voor zachte muziek. Al Green vertolkt met Let’s stay together een warme, zachte vibe.

Snelheid

De liefhebbers van eigentijdse, moderne muziek willen tijdens de seks ook aan hun trekken komen. De keuze is eigenlijk oneindig; welk nummer gaat tegenwoordig niet over liefde? Keuze genoeg. Ellie Goulding weet met Love me like you do een fijne mix van snelheid en mooie tekst op een hoog niveau te combineren.

Achtergrond

Muziek die je tijdens het liefdesproces opzet, mag niet te hard staan. Dat moge duidelijk zijn. Wil je een nummer die op de achtergrond treedt, maar toch ook ergens aanwezig is? Geef dan Steve Winwood een kans. Zijn nummers zijn een ware traktatie. Hij heeft veel klassiekers, zoals: Higher Love.

Wat doet de muziek?

Je kunt de muziek het best als een basis zien. Goede muziek zorgt voor een goede sfeer; de rest moet je zelf doen! Een gouden tip: zorg voor een playlist. Niets werkt zo onromantisch als constant het nummer moeten opzetten. Een playlist werkt als een non-stop sfeerversterker. Als je weinig tijd hebt; gebruik dan Spotify of Soundcloud. Daarop staan talloze muzieklijsten, speciaal geselecteerd voor de gelegenheid. Zo heb je zeker een fijne tijd.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…