Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze manieren helpen je om je nagels mooier te lakken

Anja
2 min read

Nagels lakken is iets wat alle vrouwen al jarenlang doen. Nagellak aanbrengen op je nagels is dan ook vooral erg leuk om te doen en ziet er vaak ook vrolijk uit. Maar wanneer je niet goed lakt, kan de nagellak tussen de nagelriemen lopen of kan het op je huid komen. Vooral wanneer de nagellak niet meer vloeibaar is, zal de lak gaan klonteren op je nagels. Dus de vraag is eigenlijk, hoe kun je nu je nagels perfect lakken? Hieronder 5 tips!

1. Resten verwijderen

Voordat je gaat beginnen met het lakken van je nagels, is het belangrijk dat je de nieuwe lak op schone nagels gaat aanbrengen. Wanneer er nog oude nagellak op je nagels zit, zorg er dan voor dat je dit zorgvuldig met een remover verwijderd.

2. Drogen

Zorg altijd dat de nagellak goed droogt. Indien je haast hebt, dan kun je je gelakte nagels onder de koude kraan houden. Hierdoor zullen je nagels sneller drogen. Wanneer het water helemaal opgedroogd is, zal de nagellak ook droog zijn!

3. Nagelriemen

Wanneer je nagelriemen de nagels grotendeels overlappen, dan kun je ze het beste een beetje zacht maken met een handcreme. Indien dat niet lukt kun je ze met een bokkenpootje iets terugduwen.

 

Wat vooral belangrijk is bij nagels lakken is dat je de tijd neemt om je nagels te lakken. Doe dit zo zorgvuldig mogelijk, want zo zul je altijd het beste resultaat behalen. Succes.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…