Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze speeltjes zag je in Fifty Shades Darker

Camille
4 min read

Ben jij ook geïntegreerd door de laatste film Fifty Shades Darker? Ben je nieuwsgierig naar de attributen die Christian Grey in zijn red room gebruikt en misschien wel klaar om zelf ook eens een stapje verder te gaan? Seksuologe Sara Taels vertelt je precies welke attributen je zag in de film en waar deze nu precies voor dienen.

Christian Grey is een meester in het bedienen van kinky attributen. Laat je inspireren door zijn spannende machtsspel. Maar onthoud, bij dit spel staan de drie V’s altijd voorop: Vrijwilligheid, Veiligheid en Vrijheid.

1. Ben Wa balls

Mr. Grey brengt Ben Wa balls bij Anastasia in, vlak voordat ze samen naar het bal gaan.

Wil je weten wat die vaginaballetjes doen? Deze ijzeren balletjes hebben een bepaald gewicht en door hun gewicht krijg jij het gevulde gevoel dat je ook bij penetratie hebt. Wanneer je beweegt of van positie verandert, verplaatsen de balletjes met je mee. Zo word jij extra getriggerd en opgewonden. Tip: breng de balletjes in met speeksel of glijmiddel.

Bekijk hier de Ben Wa balls »

2. Tepelklemmen

Als Anastasia een kijkje in de Red Room neemt, vindt ze de tepelklemmen van Mr. Grey. Hiermee is haar interesse gewekt.

Een tepelklem is een prachtig sieraad voor je tepel maar de klemmetjes kunnen je ook een intens erotische prikkeling geven. Sommige vrouwen kunnen zelfs een orgasme krijgen door stimulatie van de tepels. Ander vrouwen worden er voornamelijk heel opgewonden van. Heb je zin in meer? Bouw de spanning in je tepels op en laat jouw verleider de klemmetjes in één ruk verwijderen. De prikkelingen die dan door je tepels schieten, zijn ongekend en waanzinnig opwindend. Durf jij het aan?

Bekijk hier de tepelklemmen »

3. Handboeien

Na de Red Room verkend te hebben is Anastasia klaar om zich over te geven aan de liefde van Christian. Ze kiest zelf de handboeien uit waar Christian haar mee mag overmeesteren.

Anastasia geeft op die manier de goedkeuring voor wat komen zal. Geef zelf aan je partner aan hoe jij het liefst vastgebonden wilt worden. Met je handen voor je lichaam behoud je de grootste controle. Door je handen boven je lichaam of achter je rug te laten vastbinden, geef je de controle aan je partner. In dit laatste geval is het zaak om een duidelijk stopwoord af te spreken!

 Bekijk hier de handboeien »

4. Masker

Christian en Anastasia verkleden zich om naar het gemaskerd bal te gaan.

Het dragen van een masker draagt bij aan de spanning en geeft een mysterieus tintje aan een feestje. Kiezen jullie ervoor om naar een gemaskerd bal te gaan? Of organiseren jullie een gemaskerde privé party in de slaapkamer? Ontdek hoe gemakkelijk het wordt om een rol te spelen door je sexy camouflage!

 Bekijk hier de maskers »

Tot zover alle tips en voorbereiding op jouw eigen Fifty Shades ervaring. Wil jij deze toys ook introduceren in de slaapkamer?  Join the experience op www.pabo.be

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…