Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die iedere vrouw doet wanneer ze voor de spiegel staat

Bram
2 min read

Het is algemeen bekend, vrouwen houden ervan om voor de spiegel te staan. Om make-up op te doen, wanneer ze aan het shoppen zijn, of na het toiletteren. Elke keer dat ze een spiegel tegenkomt, moet ze een vlugge blik werpen. Wat doen ze nu precies wanneer ze voor de spiegel staan? Hieronder X dingen die iedere vrouw doet wanneer ze voor de spiegel staat!

1. Make-up

Wanneer je make-up op hebt, moet dit natuurlijk de hele dag door bijgewerkt worden. Even snel de mascara strak vegen, zorgen dat er geen lipgloss op je wangen zit, een beetje extra foundation, noem maar op.

2. Blikken oefenen

Hoe kijken we nu verleidelijk als we een leuke man tegenkomen? Of welke blik moet je nu trekken als je duidelijk wilt maken dat je niet geïnteresseerd bent? Hoe kan je hier makkelijker achter komen dan te oefenen voor de spiegel.

3. Postuur checken

Heb ik wel mooie billen in deze broek? Zie je mijn buikje als ik mijn lichaam strek? Allemaal vragen die je kunt beantwoorden door in de spiegel te kijken.

4. Dansen

De spiegel is ook een goed hulpmiddel voor als je erachter wilt komen of je de nieuwste dansmoves al onder de knie hebt.

5. Nieuwe kleren

Heerlijk de spiegel gebruiken om erachter te komen of je nieuwe kleren wel goed staan. Past dit jurkje wel bij deze schoenen?

6. Naaktlopen

Iedere vrouw (en man) doet dit wel eens. Even kijken hoe je er naakt uitziet. Het kan confronterend zijn als je onzeker bent over bepaalde lichaamsdelen, maar dit weerhoudt ons er niet van om het keer op keer maar te blijven doen…

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…