Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit bikinibroekje geeft je de meest sexy billen

Bram
2 min read

Er bestaan zoveel verschillende soorten bikinibroekjes dat het moeilijk is om de juiste te kiezen. Welk bikinibroekje past het beste bij jou lichaamstype? Heb je volle, strakke of welgevormde billen? Wij vroegen het aan een mode expert.

Heb je volle billen? Ga voor zijwaartse knoopjes en een kleurrijke print

Als je volle billen hebt kan je best kiezen voor een bikinibroekje met een kleurrijke print en zijwaartse knoopjes. De lintjes helpen je om het broekje de gewenste pasvorm te geven waardoor je billen extra sexy lijken. Eerlijk, wat is er nu niet aantrekkelijk aan volle billen in een mooi kleurrijk bikinibroekje?

Brede heupen komen het beste tot hun recht met de hipster

Heb jij brede heupen? Dan komen je billen het beste tot hun recht met een hipster bikinibroekje. Het doet je heupen smaller lijken waardoor je billen beter een mooiere ronding krijgen. Hipster bikinibroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Kies voor een kleurrijke print om je billen extra in de verf te zetten.

Een hoge taille is het mooiste bij welgevormde billen

Vrouwen die brede welgevormde billen hebben staan het mooiste in bikinibroekjes met een hoge taille. Het geeft je lichaam sexy rondingen en trekt de aandacht naar je slanke taille. Kies voor een zwarte kleur om je billen beter tot hun recht te laten komen.

Strakke billen zijn het mooiste in een Braziliaans bikinibroekje

Een Braziliaans bikinibroekje is erg klein en dat vinden sommige vrouwen een beetje intimiderend. Laat je niet intimideren, een Braziliaans bikinibroekje kan echt wonderen doen! Heb je strakke billen en een smalle taille? Kies dan voor een sexy Braziliaans bikinibroekje, je billen zullen nog voller en sexyer lijken.

Heb jij een slank figuur met weinig rondingen? Kies voor zijwaartse knoopjes

Als je weinig rondingen hebt kan je je billen extra in de verf zetten met een kleurrijke print. Kies voor een bikinibroekje met een dunne zijkant om je billen voller te laten lijken. Waar wacht je nog op, geef je billen die sexy look die ze verdienen!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…