Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit denken mannen over jouw lichaam

Anja
2 min read

De mening van de man over het vrouwenlichaam.

Verkeerd begrepen

Mannen worden vaak aangezien voor lustige, door borsten en billen gedreven individuen. Toch blijken mannen eerst voor de intelligentie van een vrouw te vallen, blijkt uit onderzoek. De Nederlandse Volkskrant deed onderzoek. Mannen gaan graag voor het minimale uiterlijk, de naturel-look. Als volgorde kijken mannen eerst naar de ogen van een vrouw, dan de borsten en daarna de billen. Het opleidingsniveau van de man maakt hier verschil in, waar ze als eerste naar kijken.

Het hele plaatje

Mannen blijken op zoek te zijn naar ‘het hele plaatje’. Een mooi lichaam (qua verhouding) is voor hen van groter belang dan een grotesk achterwerk. Een vrouw met zandlopermodel is favoriet. Het belang van verhouding wordt benadrukt. Of een vrouw dik of dun is, is een onverschillige factor. Humor, karakter en intelligentie spelen een grote rol.

Hollywood. Alweer…

Ja, Hollywood heeft daadwerkelijk een impact op het schoonheidsbeeld van vrouwen. Bepaalde artiesten die met een kolossaal achterwerk viral gaan, geven later toe dat zij gebruik maken van tape en implantaten. Ook PhotoShop – het digitaal bewerken van foto’s – blijkt veelvuldig aanwezig te zijn. Meer dan gedacht! Een schoonheidsideaal nastreven die nep is, is onmogelijk. Sommige mannen hebben dat al begrepen. Wees dus jezelf. Een man kijkt naar het hele plaatje!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…