Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is dé mooiste haarkleur voor deze herfst

Bram
2 min read

Deze haarkleur zal je deze herfst overal terugzien. We hebben het natuurlijk over ‘rose gold’, het is de hipste haarkleur van het moment. Dat de kleur al erg populair was bij smartphones en juwelen heb je waarschijnlijk wel al gemerkt. Dit najaar zal het ook de meest gekozen haarkleur worden. Durf jij het aan?

Een haarkleur die bij elke huidskleur past

Vele celebrities hebben zich al gewaagd aan deze warme haarkleur. Het is een warme zachte kleur die een beetje doet denken aan een zonsondergang. Rose gold is bovendien een kleur die bij zowat elke huidskleur past.

 Ben je overtuigd? Hou je dan zeker aan deze tips

Kies nooit een te donkere kleur

De kleur van je haar mag niet donkerder zijn dan de kleur van je wenkbrauwen. Als je je haar zelf kleurt kan je je haar insmeren met kokosolie, zo neemt je haar de verf iets minder op.

Maak je een fout? Probeer het niet zelf te herstellen

Je hebt je haar geverfd en bent niet helemaal tevreden met het resultaat, herkenbaar? Ga onmiddellijk naar de kapper! Weersta aan de verleiding om je haar nog een keer te verven, je maakt het je kapper alleen maar moeilijker om er nog iets moois van te maken.

Bleek je haar niet zelf

Rose gold is een vrij lichte haarkleur. Heb je zelf donker haar? laat je haar dan kleuren door een kapper. Je eigen haar thuis bleken gaat erg gemakkelijk fout. En oranje of, erger nog, groen haar is waarschijnlijk niet wat je in gedachten had.

Vertel je kapper wat je al gedaan hebt met je haar

Laat je kapper weten op welke manier je haar al eens geverfd is. De oude verf kan namelijk een invloed hebben op de nieuwe verf.

Durf!

Je haar in een nieuwe kleur verven kan erg beangstigend lijken. Zet je twijfels aan de kant en ga ervoor! Met rose gold kan je echt niets verkeerd doen.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…