Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de redenen waarom wraak nemen op je ex geen goed idee is

Anja
2 min read

Jullie hadden een goede relatie, dacht je, en toch komt er opeens een einde aan. En alsof dat nog niet erg genoeg is gaat hij er binnen een mum van tijd er ook nog met een ander vandoor. Was jullie relatie dan echt zo slecht? Je woede borrelt tot in het diepste van je vezels en wil maar één ding: wraak. Voordat je hem gaat stalken met apps, zijn auto gaat bekrassen of zijn nieuwe vriendin gaat vertellen wat een eikel hij eigenlijk is… Bedenk je het volgende:

Meer pijn

Jouw wraak wekt bij hem woede op. Natuurlijk wil je hem de pijn laten voelen die jij voelt maar besef je dat je hem alleen maar irriteert. Jouw pijn is niet te evenaren. En als hij niet reageert op jouw wraak doet het jou alleen maar meer pijn. Maak het jezelf dus niet onnodig nog moeilijker.

Het is niet jouw schuld

Dat hij jou heeft verlaten heeft niks met jou te maken. Als hij geen moeite wil steken in het verbeteren van jullie relatie bewijst dat al dat het voor hem weinig heeft betekend. Wil je daar echt nog voor vechten?

Wraak is bitter

Wraak is niet zoet, wraak is bitter. Kriebelt het echt zo erg om je sleutel per ongeluk expres langs zijn auto te laten glijden? Hij weet gelijk dat jij het was en zal je er voor laten dokken. Waarom zou je nog geld uitgeven aan zo’n loser?

Tot slot

Alle tijd die je steekt in het nemen van wraak is verloren tijd. Die tijd kan je beter besteden aan stappen met je vriendinnen of op zoek gaan naar iemand die jou wél waard is.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…