Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fantastische eyelinertrucjes die jouw leven zoveel gemakkelijker maken

Anja
3 min read

Eyeliner laat je ogen nog meer stralen, maar het aanbrengen van eyeliner is helaas niet zo eenvoudig. Sta jij altijd te mopperen voor de spiegel bij het aanbrengen van het lijntje boven je ogen, omdat dit gewoon niet zo goed lukt? Lees dan enkele handige eyelinertrucs in dit artikel en gebruik deze tips om het aanbrengen van eyeliner veel gemakkelijker te maken en het resultaat langer te laten zitten.

Tip 1: laat eyeliner langer zitten met een vleugje oogschaduw

Door oogschaduw in dezelfde kleur aan te brengen over het streepje eyeliner dat je hebt aangebracht, blijft de eyeliner langer zitten. Dit betekent dat je minder vaak naar de spiegel hoeft te rennen om jouw make up bij te werken en er altijd stralend uit ziet.

eyeliner en oogschaduw

Tip 2: begin met potlood, eindig met eyeliner

Heb je niet zo’n vaste hand en gaat het aanbrengen van vloeibare eyeliner altijd verkeerd? Begin dan met een potlood in dezelfde kleur. Zet nauwkeurig een streepje met potlood en doe er daarna eyeliner in dezelfde kleur overheen en je zal merken dat dit veel gemakkelijker gaat.

eyeliner potlood

Tip 3: teken eerst een ruwe lijn en werk bij

Lukt het echt niet om meteen een gladde en rechte lijn te trekken? Blijf dit dan niet urenlang proberen, maar begin ruw en werk je make up daarna gewoon bij. Je maakt een ruwe lijn boven je ogen, je pakt een wattenstaafje met vloeibare make up remover of vaseline en je werkt het lijntje voorzichtig bij. Veel gemakkelijker dan meteen een rechte lijn trekken, maar met hetzelfde resultaat.

Tip 4: verbind de stippen

Het is veel gemakkelijker om een rechte lijn te trekken als je eerst stippen zet en deze stippen vervolgens met elkaar verbindt. Let wel op dat je de stippen niet te groot maakt en dat de stippen even groot zijn, zodat de lijn na het verbinden van de stippen echt recht is. Het ziet er misschien gek uit als je alleen nog de stippen hebt gezet, maar het werkt wel!

puntjes met eyeliner

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…