Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fouten die de meeste vrouwen maken in een relatie

Bram
3 min read

Een belangrijke fout die vrouwen maken binnen een relatie is het stiekem lezen van de berichtjes op zijn telefoon van hun partner. Door dit te doen zal immers het vertrouwen in de partner, maak ook zijn vertrouwen in zijn vrouw of vriendin, worden aangetast. De meeste vrouwen moeten er overigens niet aan denken dat hun partner stiekem in hun berichten zit te neuzen. Zelfs als zij niets voor hun partner te verbergen hebben zullen zij dit, net zoals de meeste mannen, beschouwen als inbreuk op hun privacy.

Vrouwen die het leven van hun partner checken

Een heleboel vrouwen gaan erg ver als het gaat om het checken van de verschillende vrouwen in het leven van hun partner. Zij zullen bijvoorbeeld zijn ex-vriendinnen, en soms zelfs ook andere goede vriendinnen, van hem werkelijk gaan stalken. De kans dat je dit ook al hebt gedaan, is dan ook erg groot. Toch is het checken van dames die deel uitmaken, of uitmaakten, van zijn leven erg zinloos. Vrouwen zullen zich op die manier namelijk alleen maar kwellen met personen en dingen uit zijn verleden. De meeste vrouwen doen dit immers niet alleen uit nieuwsgierigheid, maar eveneens om zichzelf voortdurend te vergelijken met anderen. Indien je een dergelijke checks nog niet uit hebt gevoerd, kun je dit dan ook beter uit je hoofd zetten en je energie steken in je partner en jullie relatie.

Je partner de ruimte geven

Ieder mens heeft een bepaalde ruimte nodig om zich lekker in zijn vel te kunnen voelen. Dit betekent dus dat je je partner in de gelegenheid moet stellen om zo nu en dan wat tijd voor zichzelf te hebben. Zo gaan vrouwen regelmatig leuke dingen doen samen met vriendinnen. Je partner zal dus ook graag wat tijd door willen brengen met zijn vrienden en echt mannendingen willen doen. Door je partner deze ruimte te geven, zal hij niet alleen jou, maar ook de tijd die jullie samen zijn, meer weten te waarderen.

Niet voldoende communiceren met je partner

Vrouwen zijn echt een kei in zogenaamd passiefagressief zijn. Dit betekent dat ze alleen door middel van hun lichaamstaal hun partner duidelijk willen maken dat ze het ergens niet mee eens zijn. Hun partner is echter niet in staat om hun gedachten te lezen en heeft altijd dus een duidelijke uitleg nodig. Zelfs op momenten dat de gezichtsuitdrukking van een vrouw zes weken onweer voorspelt, en zij zich hier eveneens naar gedraagt, is het voor haar partner niet altijd even duidelijk.

Voor de vrouw in kwestie is het volkomen duidelijk waarom ze nijdig is, terwijl haar partner echt geen flauw idee heeft wat er aan de hand is. Om die reden is het dan ook altijd beter om duidelijk te zijn. Het zal dan ook in de regel niet volstaan als een vrouw alleen maar zegt dat ze nijdig is. Doorgaans heeft haar partner meer toelichting nodig over haar stemming en de reden daarvan. Binnen een relatie dient dan ook goed te worden gecommuniceerd en dat vergeten een heleboel vrouwen maar al te vaak. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…