Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De geneeskracht van knoflook

Bram
2 min read

Door knoflook aan je gerechten toe te voegen komen smaken beter tot hun recht. Het wordt al eeuwen gebruikt om gerechten extra pit te geven, maar ken jij de heilzame werking van knoflook?

Knoflook helpt tegen een verkoudheid

Door knoflook te eten geef je je immuunsysteem een oppepper. Als je elke dag knoflook eet heb je zelfs de helft minder kans om een verkoudheid te krijgen.

Verlaag je bloeddruk met knoflook

Knoflook is even effectief om je bloeddruk te verlagen als medicijnen, en dat zonder bijwerkingen! Eet elke dag een teentje knoflook en hebt minder je kans op hart- en vaatziekten.

Eet knoflook en leef langer

Aangezien knoflook zowel je bloeddruk als je cholesterolniveau verlaagt zal je langer leven. Met knoflook geef je bovendien je immuunsysteem een boost en verbeter je je sportprestaties. Allemaal factoren die belangrijk zijn voor een lang en gezond leven.

Knoflook verlaagt actief je cholesterol

Door dagelijks knoflook te eten kan je je cholesterolniveau met 10 tot 15% verlagen. Het is zelfs even effectief als cholesterolverlagende medicijnen en het heeft geen enkele bijwerking. Knoflook is niet alleen lekker, het is ook supergezond.

Verbeter je sportprestaties met knoflook

Vroeger werd knoflook soms gebruikt om de werkprestaties van arbeiders te verhogen. Ook atleten kennen de prestatie verhogende werking van knoflook. Je sportprestaties worden beter en je voelt je nadien minder vermoeid.

Help je lichaam te ontgiften van zware metalen

Omdat we dag in dag uit worden blootgesteld aan schadelijke stoffen wordt ons lichaam ziek. Een teveel aan zware metalen in ons lichaam zorgt ervoor dat we ons moe en futloos voelen. Je kan je lichaam makkelijk ontgiften met knoflook. Na 4 weken heb je tot 20% minder zware metalen in je bloed! Je zal je minder moe voelen en blaken van gezondheid.

Knoflook versterkt je botten

Knoflook helpt je botten te verstevigen en voorkomt gewrichtontsekingen. Vooral vrouwen hebben tijdens de menopauze baat bij de heilzame werking van knoflook op de botten. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…