Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

RECEPT Mosselen op de barbecue

Birte Govarts
2 min read

Ben je van plan om dit weekend te barbecueën? En heb je zin in iets anders dan een steak, hamburger of brochette? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want wij mogen van het Nederlandse duurzame pannenmerk COMBEKK dit heerlijke recept voor mosselen op de barbecue met jullie delen!

Benodigdheden

• 1 kilogram verse mosselen
• 1 glas witte wijn
• 400 gram Provençaalse groenten, fijngesneden
• 1 prei
• 1 rode peper, in ringen gesneden
• Provençaalse kruiden, naar wens
• peterselie, voor de afwerking

Bereidingswijze

• Doe de mosselen in een pan.
• Voeg de Provençaalse groenten, de prei, kruiden, een glas witte wijn en de rode peper toe. Doe het deksel op de pan en zet op het vuur.
Houd in de gaten hoe lang de mosselen op het vuur moeten, want het ene vuur is het andere niet. +/- 5-10 minuten zou al genoeg kunnen zijn!
Eens alle schelpen open zijn: aan tafel! Serveer met stokbrood, een glas witte wijn of een biertje.

Meer informatie over de duurzame pannen van COMBEKK vind je op combekk.com.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…