Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Help! Ik ben verliefd op een ander

Bram
3 min read

Je hebt een leuke relatie met een fantastische man. En net wanneer je denkt dat je het allemaal mooi voor elkaar hebt word je verliefd op een ander. Herkenbaar? 9 op de 10 vrouwen geeft toe dat ze zich al eens aangetrokken hebben gevoeld tot een ander. Het is dus heel normaal, maar makkelijk is het niet. Voel jij je ook aangetrokken tot een andere man? Lees hier hoe je ermee kan omgaan.

1.Geef het tijd                       

Verliefd zijn is meestal maar van korte duur. Geef jezelf dus tijd, die gevoelens zullen zeker vervagen. Na een tijdje zal je weer beseffen hoe lief en aantrekkelijk je partner is. Wees dus geduldig en hecht niet te veel belangstelling aan je gevoelens.

2.Negeer je vlam

Probeer je vlam een tijdje te negeren. Na een paar weken zal het vuur vanzelf doven. Je mag die verliefde gevoelens absoluut niet voeden. Breng zo weinig mogelijk tijd met elkaar door. Verwijder hem van je sociale media en verbreek alle contact.

3.Vertel het tegen niemand

Hou het geheim. Hoe minder mensen ervan weten hoe minder groot het probleem wordt. Zo voorkom je ook dat je partner het te weten komt. Je bent helemaal niet ontrouw, maar anderen kunnen het zo verwoorden alsof je hem bedriegt. Vertel het dus niet aan vrienden of familie, die gevoelens stellen niets voor en ze zullen vanzelf wel verdwijnen.

4.Negeer de vlinders in je buik

Je hoeft je verliefdheid niet tegen te houden, na een tijdje fladderen die vlinders in je buik vanzelf wel weg.

5.Waarom ben je verliefd geworden op hem?

Misschien moet je eens nagaan waarom je je aangetrokken voelt tot hem. Ben je niet tevreden met je eigen leven of met je relatie? Ben je misschien wat onzeker en vind je de nieuwe aandacht leuk? Of ben je opzoek naar meer spanning en avontuur in je leven? Het is mogelijk dat je je behoefte aan waardering, spanning en zelfvertrouwen verwart met verliefdheid.

6.Waarom koos je voor je partner?

Waarom werd je verliefd op je partner? Wat maakt hem zo speciaal? Je verliefdheid maakt na een tijdje plaats voor echte liefde, maar dat is zeker niet minder waard!

7.Geef je partner weer wat meer aandacht

Spendeer wat meer tijd met je partner en doe leuke dingen. Ga nog eens uit eten en kijk samen naar de sterren. Maak je mooi voor hem en experimenteer in bed. Je bent blij met hem, en daar kan niemand tussenkomen.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…