Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe geef je je vriend een goede lapdance?

Anja
2 min read

You can leave your hat on!

1. De basis

Voordat je start; weet waar je aan begint. Het is best lastig en je zult zeker even zoet zijn met het oefenen. Desalniettemin is het een fantastisch cadeau voor je lief. Hij zal het je zeker in dank afnemen! Zet een toepasselijk muziekje (Joe Cocker – you can leave your hat on, bijvoorbeeld) aan, kleed je luchtig en gaan!

2. Beweeg rustig en verleidelijk

Begin met oefenen op een zetel met armleuningen. Daar wordt de generale, bij je lief, een stuk beter van! Ga een klein beetje door je knieën en beweeg rustig. De afstand tussen jou en je lief moet ongeveer 50 centimeter zijn, hij mag alleen naar je kijken. Beweeg langzaam maar zeker naar hem toe, terwijl je met je heupen draait. Als je bij de zetel (waar hij moet/mag zitten – dat is aan jou) aankomt, zet je je handen neer op beide leuningen. Beweeg je billen naar achteren, naar eigen inzicht. Draaien, zwieren, schudden; wat jij wilt! Doe dit voor ongeveer vijftien seconden, wissel dan af. Schud je billen richting hem, terwijl je nog steeds de leuningen vasthoudt. Wissel dit af.

3. Stapje verder

Als je dat goed afgaat, kun je het een stapje verder nemen. Namelijk met je benen en een tedere aanraking. Zet je been op de leuning (kies wel een stevige zetel als je dit doet) en laat je lief genieten van jouw benen. Beweeg intussen naar voren met je heupen, op de maat van de muziek. Doe dit voor beide benen en wissel af. Het is het leukste, als je vriend je nog steeds niet mag aanraken. Als hij dat wel probeert, duw hem dan zacht maar zeker terug in zijn zetel. Houd het wel liefdevol. Raak nu ook af en toe heel zachtjes zijn knieën aan, maar niet meer dan dat. Op dit moment staat hij vast op springen!

4. Happy end

Keer je rug weer naar hem toe. Ga op je knieën zitten en buig je rug. Kijk hem dan met een vurige blik aan. Draai je dan om. Ga op zijn schoot zitten en herhaal de eerste twee opties, met meer fysiek contact. Wat er dan verder gebeurt, kunnen we moeilijk zeggen. Misschien kun jij het voorspellen?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…