Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe knuffel je hem het beste? 7 belangrijke regels

Bram
2 min read

Er is geen betere manier om hem te tonen dat je hem graag ziet dan met een knuffel. Maar knuffels kunnen erg verschillen. Wil je een vriendelijke knuffel geven of wil je tonen hoe graag je hem ziet? Lees deze 7 belangrijke regels en perfectioneer je knuffels tot een kunst.

1.Bouw spanning op voor je hem knuffelt

Maak oogcontact en laat hem weten dat je hem een knuffel gaat geven. Hou je armen open en glimlach.

2.Begin klein

Kleine knuffels zijn in het begin het beste om de situatie vriendschappelijk en neutraal te houden. Ook als je nog niet zeker bent of hij je ook leuk vindt kan je best met kleine knuffels beginnen.

3.Leg je handen rond zijn nek

Door je handen rond zijn nek te leggen toon je hem dat je hem erg leuk vindt. Deze soort knuffels komen daarom alleen voor in romantische relaties.

4.Vriendschappelijke knuffels zijn licht en kort

Lange en intense knuffels zijn meestal gereserveerd voor de mensen waar je het intiemste mee bent. Als je niet wil dat hij het verkeerde idee krijgt kan je maar beter je knuffels kort en licht houden.

5.Kijk naar lichaamstaal

Lichaamstaal speelt een grote rol bij knuffels. Probeer te achterhalen hoe hij zich voelt. Wil je hem tonen dat je hem graag ziet? Kijk dan naar lichaamssignalen die tonen dat hij ook geïnteresseerd is. Oogcontact en humor bijvoorbeeld.

6.Stop op het goede moment

Er is niets oncomfortabeler dan een knuffel die te lang duurt. Natuurlijk mag je elkaar eens goed vastnemen als je elkaar hebt gemist. Maar hou toch rekening met de tijdsduur van je knuffel.

7.Denk altijd aan de redenen voor de knuffel

Het ergste dat tijdens een knuffel kan gebeuren is dat hij het verkeerd interpreteert. Door na te denken over de reden achter een knuffel kan je zo’n momenten voorkomen.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…