Er hangen ons veel ergere dingen boven het hoofd dan apenpokken
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Inhoud
De avocado is de laatste jaren ongelooflijk populair geworden. Het wordt aan allerlei gerechten toegevoegd wegens zijn hoge voedingswaarde, lekkere smaak en rijke textuur. Het is het belangrijkste ingrediënt van aan onze favoriete gerecht: guacamole. Benieuwd hoe je de ideale guacamole maakt?
Het is zeer makkelijk om zelf guacamole te maken, ofwel in een blender of gewoon geplet met een vork. Het belangrijkste ingrediënt voor dit recept, zijn rijpe avocado's waarvan het vruchtvlees zacht genoeg is om het met een vork te pletten. Het is ook belangrijk om de stukjes tomaat niet te pletten doorheen de saus, zo behoud je de mooie groene kleur. En om te bekomen dat de groene kleur nog mooier presenteert en behouden blijft kan men olijfolie toevoegen: mag wel maar hoeft helemaal niet want avocado op zich is al vet genoeg.
Deze guacamole is lekker bij enchilada, burrito of tortilla chips.
Volgens de ProMED-website, ‘s werelds grootste open surveillancesysteem voor het melden van uitbraken, was mei een slechte maand voor infectieziekten. En dat heeft niks...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon