Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe verras ik mijn lieve vriend tijdens de feestdagen?

Bram
3 min read

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd voor cadeautjes, tijd voor verrassingen! Maar hoe kun je het beste je vriend verrassen? We geven je wat tips!

Tip1: Keep it simple! 

De belangrijkste tip is dat je het vooral simpel moet houden. Mannen houden niet van ingewikkelde dingen, en zijn dus al snel tevreden te krijgen.

Tip2: Ga er eens tussenuit 

Je kunt natuurlijk een paar daagjes weg boeken, iets wat mannen altijd zeer zullen waarderen. Je zult er helaas wel redelijk diep voor in de buidel moeten tasten in deze tijd, maar juist rondom kerst is het extra leuk om bijvoorbeeld een paar nachtjes naar Oberhausen te gaan, en daar over de wereldberoemde kerstmarkt te slenteren!

Tip3: Samen uitwaaien

Maar je kunt natuurlijk ook dichter bij huis blijven, en gewoon eens een dagje weg gaan. Lekker wandelen in het bos, of lekker uitwaaien op het strand. Mocht je toch wat budget hebben dan ga je erna nog lekker uit eten!

Tip4: Bezoek een leuk pretpark! 

Andere dagbestedingen kunnen natuurlijk ook erg leuk zijn. Het wordt steeds koud buiten, dus is een bezoekje aan de sauna heerlijk. Maar bijvoorbeeld een bezoekje aan een pretpark zal hij ook zeker waarderen. Je kunt dan wel het beste op een doordeweekse dag, en niet in de kerstvakantie gaan. In de weekenden en vakanties zal het hier vaak erg druk zijn, waardoor je erg lang in de rij kunt staan.

Tip5: Koop eens een leuk cadeautje 

Iets wat je mannetje ook wel leuk zal vinden is het kopen van een leuk cadeautje. Koop iets wat hij altijd al wilde hebben (het hoeft echt niet duur te zijn!), of bijvoorbeeld een paar flesjes herfstbock(bier) als hij daarvan houdt. Laat blijken dat je hem kent en van hem houdt, een mooier cadeau zal hij niet kunnen bedenken.

Tip6: Organiseer een romantische verwenavond! 

Een leuke verwenavond zal je vriend ook zeker waarderen. Plan een avondje waarbij helemaal in het middelpunt staat. Je kunt bijvoorbeeld als hij uit z'n werk komt klaarstaan om zijn jas aan te pakken, en hem lekker te laten opwarmen in een volgelopen bad. Ondertussen maak jij z'n lievelingsgerecht klaar, en zorg je dat de tafel romantisch versierd is, bijvoorbeeld met kaarsjes. Zodra hij is uitgebadderd kunnen jullie samen heerlijk dineren, om vervolgens aan het avondprogramma te beginnen. Je kunt samen een filmpje kijken op de bank, of je naar de slaapkamer begeven. Laat je fantasie de vrije loop, en je zult hem sowieso verrassen!

Tip7: Laat hem/haar weten dat je nog steeds van hem houdt

Maar de simpelste en belangrijkste tip is nog altijd… laat weten hoeveel je van hem houdt. Jullie zijn (als het goed is) een ideaal koppel, en jullie houden zielsveel van elkaar. Waarom zou je dat niet gewoon even extra benadrukken en het hem laten weten?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…