Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe weet je of een jongen je leuk vindt of echt een relatie met je wil?

Olivier
3 min read

Wanneer je iemand leuk vindt is de grote vraag altijd: vindt diegene mij ook leuk? Het kan zomaar zijn dat jouw ‘crush’ je alleen ziet als vriend en geen relatie met je wilt. Soms is het lastig van diegene af te lezen wat voor intenties hij of zij heeft. Hieronder 6 tips om te zien of een jongen je leuk vindt of echt een relatie met je wil!

Lichaamstaal

Kijk goed naar zijn lichaamstaal. Natuurlijk is niet elke jongen hetzelfde en laten ze dus niet allemaal dezelfde signalen zien. Maar er zijn een paar signalen waar je als persoon geen controle over hebt. Dit zijn de onbewuste lichaamssignalen. Denk hierbij aan de warme glimlach die hij op zijn gezicht heeft als hij naar je kijkt, of de rode wangen die hij krijgt wanneer je met hem praat. Deze 2 signalen tonen aan dat hij toch echt meer voor je voelt.

Oogcontact

Wanneer een verlegen jongen je leuk vindt, zal hij proberen zo onopvallend mogelijk naar je te kijken. Wanneer hij merkt dat je door hebt dat hij naar je kijkt, zal hij snel wegkijken. Een minder verlegen jongen zal je juist langer aan gaan staren. Als hij met je praat kun je duidelijk zien dat hij pretoogjes heeft. Een man die je veelal, opvallend of onopvallend aan staart heeft zeker interesse in je.

Lichaamscontact

Een verlegen jongen kan op het begin misschien even schrikken wanneer je hem aanraakt. Na een tijdje zal dit verdwijnen en zal hij allerlei excuses zoeken om je maar even aan te mogen raken. Als hij jou als alleen een vriend ziet, zal hij je niet veel aanraken. Let hier dus op.

Hij wil indruk maken

Jongens blijven ‘machos’. Wanneer hij jou echt ziet zitten en graag een relatie met je wilt, zal hij er alles aan doen om indruk op je te maken. Hij zal zich uitsloven om je aandacht te trekken.

Hij vertelt het aan zijn vriendin & familie

Wanneer jij echt ‘relatie materiaal’ bent zal hij dit aan zijn vrienden vertellen. Let er dus op of hij jou heeft genoemd in een gesprek met zijn vrienden. Dan wilt hij duidelijk meer dan alleen vrienden zijn… En als hij je aan zijn ouders voorstelt, dan ben je 100% zeker! Het kan soms helpen als jij hem eerst aan je ouders voorstelt. 

Cadeautjes

Het geven van cadeautjes is een duidelijk signaal dat hij verliefd op je is. Wanneer hij je verrast met kleinigheidjes als gedichten, ijsjes of leuke kaartjes wilt hij waarschijnlijk een relatie met je. Jongens geven namelijk niet zo snel cadeaus aan vrienden. Je moet dus wel heel speciaal voor hem zijn.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…