Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

In 4 stappen naar de perfecte blowjob

Olivier
6 min read

Verreweg de meeste mannen vinden het heerlijk om te worden gepijpt oftewel met de mond te worden bevredigd. Het probleem daarbij is dat veel vrouwen het niet zo geslaagd vinden om het te doen. Er zijn vrouwen die het pertinent weigeren. Dit kan zelfs leiden tot problemen in de seksuele relatie bij een stel.

Belangrijk is dat een man nooit van zijn vrouw of vriendin mag eisen dat zij hem oraal bevredigt. Dit zal zeker niet leiden tot een perfecte blowjob maar uitsluitend tot stress en irritatie bij beide partijen. En dat komt de relatie natuurlijk niet ten goede. Houd voor ogen dat als je vriendin het niet wil, dat je dat dan zult moeten accepteren. 

Beffen en pijpen ,voor wat hoort wat?

Veel vrouwen vinden het heerlijk om te worden gebeft. Door de clitoris met de mond te stimuleren krijgen vrouwen vaak een snel en heftig orgasme. Maar veel mannen vinden dat daar dan wel wat tegenover moet staan. Met andere woorden: Ik heb jou gebeft, nu moet jij mij pijpen. En daar gaat het dan soms mis, want veel vrouwen zien er enorm tegenop om dit te doen.

Zeker als de man fors geschapen is staat het idee de penis in de mond te moeten nemen veel vrouwen niet echt aan. Maar er zijn wel trucjes die je kunt gebruiken om je man deze ultieme bevrediging te geven zonder dat je het idee hebt dat je iets doet waar je hele wezen zich tegen verzet. 

Stap 1 van de perfecte blowjob: Zorg dat je lekker ruikt

Heren, dat je vriendin je niet wil pijpen kan als belangrijke oorzaak hebben dat je niet de moeite hebt genomen om even te douchen van tevoren. Als je dus wilt dat je partner je oraal verwent, zorg er dan voor dat je een beetje fris ruikt.

Natuurlijk hebben de genitaliën hun eigen specifieke geur, wassen met geparfumeerde zeep is niet echt een optie, maar als je lekker fris ruikt is de kans op succes een stuk groter. Dit advies geldt overigens ook voor de dames, maar dat spreekt voor zich. 

Stap 2: Dames, zet je over je afkeer heen

Als je als vrouw je man wilt verwennen met de perfecte blowjob is het belangrijk dat je dit vol overgave doet. Begin er dus niet aan als je het echt niet wilt want dan wordt het zeker geen succes. Als je vooraf al het idee hebt dat je iets moet gaan doen wat je eigenlijk helemaal niet wil. Houd voor ogen dat je iets doet wat je man of vriend heel fijn gaat vinden.

Als je hem graag wilt laten genieten dan is dat vaak het belangrijkste argument om het toch te doen ondanks dat je er eigenlijk tegenop ziet. De ideale houding voor een blowjob is als de man op zijn rug ligt of staat. Zo kun je als vrouw zelf bepalen hoe ver de man zijn penis in je mond laat glijden en kun je dus enigszins de controle houden. 

Stap 3: Zo wordt een blowjob geven geen hachelijke aangelegenheid

Als je je man een blowjob gaat geven zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste: Neem de penis niet te ver in je mond. De kans dat je gaat kokhalzen is dan een stuk kleiner. Zorg ervoor dat je niet per ongeluk in de penis bijt, door je lippen om je tanden te vouwen voordat je de penis in je mond neemt.

De meeste mannen vinden bijten namelijk niet zo geslaagd en het zorgt dan ook vrijwel altijd voor het direct verdwijnen van de opwinding. Bijten werkt natuurlijk wel bij verkrachting, het zonder toestemming binnendringen van het lichaam en dat geldt dus ook voor een man moeten pijpen.

Maar goed, daar gaan we nu even niet van uit. Je stimuleert vervolgens de penis door er op te zuigen. Hoe steviger je zuigt hoe lekkerder de man het doorgaans vindt. Als hij tegen zijn hoogtepunt aanzit kan het gebeuren dat hij per ongeluk wat te ver in je keel stoot waardoor je het gevoel hebt dat je stikt of over je nek gaat.

Verminder dan even de druk waardoor je de penis een stukje terug kunt laten glijden om dat onaangename gevoel te verminderen. 

Stap 4: Mag hij in mijn mond klaarkomen of niet?

Het idee dat de man ejaculeert in je mond staat je misschien tegen. Maar bedenk dat sperma reukloos en smaakloos is. En bovendien is de hoeveelheid te verwaarlozen.

In pornofilms wordt soms de indruk gewekt dat er heel wat vocht uit de penis komt bij een orgasme, de waarheid is dat het echt niet die 10 CC is die refereert aan de naam van de gelijknamige popgroep. Bovendien wordt het sperma zo krachtig uitgestoten dat het vrijwel direct achter in je keel terechtkomt en je het al hebt doorgeslikt voordat je er erg in hebt.

Wil je echt geen sperma doorslikken dan kun je op het moment van het orgasme de penis uit je mond laten glijden. Je loopt dan wel het risico dat het sperma over je heen wordt gespoten, het is de vraag wat dan minder vervelend is

Een condoom gebruiken bij de blowjob is dan ook nog een idee, maar veel mannen vinden dat toch een stuk minder prettig dan huid op huid contact. Nu, als jij dit enkel met een condoom wil, dat moet je partner daar maar voor openstaan!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…