Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Als je dit niet belangrijk vindt dan weet je zeker dat je relatie goed zit

Bram
3 min read

Wil jij er zeker van zijn of je relatie goed zit? Let dan eens op deze dingen, vind je ze belangrijk of niet?

1.Zijn opleiding

Je hecht geen belang aan welke studies hij heeft gedaan. Natuurlijk ben je erin geïnteresseerd, maar je vindt het vooral belangrijk dat hij iets doet waar hij gelukkig van wordt.

2.Hoeveel relaties hij al heeft gehad

Voor jou maakt het echt niet uit hoeveel relaties hij al heeft gehad. Je weet dat je met hem gelukkig bent en dat is het belangrijkste. Trouwens, hij zal bij zijn vorige relaties heel wat over zichzelf geleerd hebben en daar pluk jij nu de vruchten van.

3.Zijn familie

We kunnen onze schoonfamilie niet kiezen en heel vaak loopt het daar een beetje mis. Toch neem je hen er graag bij, zonder hen had je je vriend nooit ontmoet.

4.Hoeveel geld hij heeft

Voor jou maakt het niet uit hoeveel geld hij verdient. Je houdt zielsveel van hem en dat heeft helemaal niets met geld te maken. Trouwens, jij kan best wel je eigen boontjes doppen!

5.Hoe aantrekkelijk hij is

Een gespierd lichaam met een symmetrisch gezicht zijn misschien leuk om naar te kijken, jij hecht er niet zoveel belang aan. Zijn uiterlijk zal niet altijd hetzelfde blijven, daarom vind je vooral zijn persoonlijkheid belangrijk. En trouwens, als je hem vanbinnen knap vindt dan ga je hem vanzelf aantrekkelijker vinden.

6.Of hij introvert of extravert is

Is hij een feestbeest en is hij elk weekend weg van huis? Of blijft hij liever thuis met jou om een goed boek te lezen? Jij kent zijn persoonlijkheid door en door. Je weet wanneer hij zich goed voelt en wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn.

7.Zijn lengte

Je gaat toch niet je ideale man voorbij laten lopen omdat je je nieuwe hakken niet meer kan aantrekken als je in zijn buurt bent? Als je hem echt graag ziet maakt het helemaal niet uit hoe groot hij is!

8.Zijn leeftijd

“Op liefde staat geen leeftijd” hoor je weleens. En het is waar, gelukkige koppels zijn niet bezig met elkaars leeftijd. Als andere mensen daar een mening over hebben dan trekken ze zich er niets van aan. Wij weten wel beter!

9.Hoeveel cadeaus hij aan je geeft

Jouw liefde is niet te koop en dat weet hij maar al te goed. Natuurlijk wil hij je af en toe verrassen. Maar dat kan hij ook met een lief briefje of een zelf geplukt bloemetje. En daar ben jij zelfs nog blijer mee.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…