Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Je gelooft NOOIT wat je eigenlijk NIET mag zeggen tegen je lover!

Olivier
4 min read

Wat je maar beter niet zegt tegen je boyfriend.

Zijn beste vriend is erg sexy

Op het moment dat de vriend van je lover aantrekkelijk is, dan zal je vriend daar vast al van op de hoogte zijn. Je hebt dus geen enkele reden om hem dat nog een keer in te wrijven. Zodra je je lover wel vertelt dat je zijn beste vriend sexy vindt, dan kan je vriend zich onzeker gaan voelen. Samen afspreken met jou en zijn vriend zal voor hem dan ook steeds lastiger worden. Hij wil namelijk voorkomen dat hij je zal verliezen aan zijn beste vriend.

Je hebt zijn ex opgezocht op social media

Dat je de ex van je lover op hebt gezocht op social media weet hij waarschijnlijk allang. Bijna iedereen doet dit namelijk als bekend is dat een lover eerdere relaties heeft gehad. Overigens wil dit niet zeggen dat je ook tegenover je lief moet toegeven dat je op zoek bent gegaan naar het profiel van zijn ex. Wanneer je dit namelijk wel erkent dan geef je immers toe dat erg jaloers kunt zij, terwijl dit wellicht niet het geval is. Beter houd je dus gewoon je mond als je toch even de achtergrond van zijn ex hebt gecheckt op social media.

Eerdere seksuele ervaringen

Ook al heb je met een ander de allerbeste seks ooit gehad dan zal je lover er niet op zitten te wachten dat je hem dat vertelt. Hij wil immers het idee hebben dat hij degene is die je het gelukkigst maakt, en dus ook op seksueel gebied. Je lover wil eigenlijk helemaal niet weten wat je samen met je ex uit hebt gespookt, zeker niet in bed. Jullie zijn nu samen dus is hij degene die je het meest waardeert, zeker als lover.

Zijn ouders mag je niet

Op het ogenblik dat de ouders van je lover wat gemeens zeggen tegen jou, dan dien je naar hem toe te gaan en dit samen bespreken. Zonder reden tegen je lover zeggen dat je zijn ouders niet mag is zekerniet aan te raden. Je vriend houdt van zijn vader en moeder, dus zal het zeker niet leuk zijn als je zijn ouders afvalt. Je zou het zelfs waarschijnlijk ook niet prettig vinden als hij, zonder enige reden, iets negatiefs over je ouders zei.

Je vindt zijn kleding niet mooi

Je kunt niet zomaar tegen je lover zeggen dat bepaalde kleding die hij draagt niet mooi is. Weliswaar kun je nieuwe kleren voor hem kopen die jij wel mooi vindt. Zijn favoriete kleding afkraken is echter not done. Je zou jezelf ook niet prettig, en zelfs onzeker, voelen als je vriend tegen je zegt dat hij jouw favoriete jurkje eigenlijk afschuwelijk lelijk vindt. Met een beetje tact en subtiliteit kun je echter binnen no time zijn kledingstijl zo aanpassen dat je deze wel leuk vindt, maar je lover zich eveneens lekker blijft voelen als hij deze draagt.

Iemand probeerde je te versieren

Een vreemde jongen was met je aan het flirten en vroeg je nummer. Uiteraard heb je dit niet gegeven, maar toch kun je dit beter voor je houden en niet aan je lover vertellen. Je vriend zou immers kunnen denken dat je op deze manier hem jaloers probeert te maken. Het wordt echter een ander verhaal als een collega je probeert te versieren. In dat geval is het juist prettig als je vriend hiervan op de hoogte is, zeker als je collega van geen ophouden weet zelfs nadat je aan hebt gegeven een relatie te hebben.

Iemand met wie je seks zou willen hebben

De mensen waar je eventueel seks mee zou willen hebben, kun je beter niet delen met je lover. Wel kun je hem vertellen over je de jongens op wie je tijdens je middelbare schooltijd verliefd was. Uiteraard dien je dan wel achterwege te laten dat je het jammer vindt dat je toen niet met hen naar bed bent geweest. Dit zijn dingen die je lover liever niet wil horen en die je dus beter voor je kunt houden. Je vriend kan hierdoor namelijk behoorlijk aan zichzelf, maar ook aan jou, gaan twijfelen. In het ergste geval kan de onzekerheid bij je lief zelfs tot een relatiebreuk leiden.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…