scrollTop top

Krijg vollere wimpers met deze 5 trucjes

Krijg vollere wimpers met deze 5 trucjes

Als je er aantrekkelijk wil uitzien zijn mooie volle wimpers van onmisbaar belang. Ze accentueren je ogen waardoor je een sexy uitstraling krijgt. Met deze 5 trucjes krijg je mooie volle wimpers.

1. Een conditioner voor je wimpers

Ook je wimpers hebben af en toe nood aan een verzorgend maskertje. Neem een beetje amandelolie en dop er een schoon mascara borsteltje in. Breng voor je gaat slapen de amandelolie rijkelijk aan op je wimpers, vergeet de aanzet van je wimpers niet.

2. Kies de juiste mascara

Het is erg belangrijk om de juiste mascara te kiezen. Voor extra volume kies je best een mascara die silicone bevat. Er wordt een extra laagje over je wimpers gelegd waardoor ze er voller zullen uitzien. Wil je liever langere wimpers? Kies dan voor een ‘long lash’ mascara. Deze soort mascara bevat synthetische vezels die aan je wimpers blijven plakken. Je wimpers gaan er langer én voller uitzien.

3. Gebruik een wimpertang

Een wimpertang laat je wimpers voller lijken. Het siliconekussentje geeft je wimpers een mooie dramatische krul. Wil je vollere wimpers? Een wimpertang is echt onmisbaar!

4. Heb je een lichte haarkleur? Verf je wimpers!

Vooral mensen die van nature blond zijn hebben vaak minder donkere wimpers. Net zoals je je haar kan kleuren is het ook mogelijk om je wimpers te kleuren. Met wimperverf kan je je wimpers een mooie donkere tint geven. Die diepe donkere kleur doet je wimpers vanzelf voller lijken.

5.  Valse wimpers

Als je vindt dat je te korte of te dunne wimpers hebt kan je de nature een handje helpen met valse wimpers. Valse wimpers bestaan in verschillende uitvoeringen, gaande van natuurlijk tot extravagant. Het enige dat je nodig hebt is wimperlijm en kunstwimpers. Je plakt ze gewoon op je eigen wimpers en je bent klaar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  242.993.977
 • Aantal
  doden
  4.940.447
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.312.360
 • Aantal
  doden
  25.846

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!