Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Leuke haaraccessoires die je deze zomer zeker moet proberen!

Bram
2 min read

Haaraccessoires zijn deze zomer weer helemaal in! Van kleurrijke sjaaltjes tot fleurige bloemen, deze zomer kan je je volledig laten gaan.

Een sjaaltje voor een veelzijdige look

Sjaaltjes bestaan in alle kleuren, vormen en maten. Je kan er eindeloos mee variëren. Kies je voor een sjaaltje met een kleurrijk patroon of heb je liever natuurlijke kleuren? Met een retro sjaaltje kan je deze zomer niets verkeerd doen. Combineer een sjaaltje met een losse vlecht voor een echte bohemien look en laat de zon maar komen!

De klassieke diadeem is terug van weggeweest

De diadeem is helemaal terug van weg geweest. Diademen met strikken of met retro-patroon zijn een echte hype. En dat is geen moment te vroeg! Tijdens de warme zomermaanden is een diadeem niet alleen mooi maar ook enorm verfrissend! Een diadeem houd  je haar uit je ogen en is bijzonder handig tijdens het sporten.

Een fleurige bloem

Ook de stoffen bloemen hebben deze zomer een heuse comeback gemaakt. Op de catwalk benadrukken deze fleurige haar-accessoires waar het deze zomer allemaal om draait. Met een fleurige bloem geef je jezelf een vrolijke en kleurrijke look in een handomdraai.

Haarrekkertjes met parels zijn tijdloos mooi

Een gewone paardenstaart of dotje omtoveren tot een stijlvol kapsel kan gemakkelijk met deze creatieve haarrekkertjes. Met deze makkelijke accessoires creëer je zonder al te veel moeite een eigenzinnige zomerse look.

Iets origineel, Wat dacht je van stoffen vlindertjes?

Een origineel alternatief voor een bloemetje zijn de mooi afgewerkte stoffen vlindertjes. Je vindt ze in allerlei kleuren, patronen en maten. Zoek en kleur die past bij je ogen, dan zit je zeker goed. Met een eenvoudig speldje kan je ze vastschuiven in je haar en je bent klaar. Een creatieve originele look was nog nooit zo makkelijk

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…