Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Leuke kapsels voor tijdens de feestdagen

Camille
3 min read

Tijdens de feestdagen wilt iedereen er natuurlijk op zijn mooist uitzien. Alles mag wat net meer knallen en stralen. Met deze leuke kapsels zit je altijd goed en ben je klaar om te feesten!

De hoge paardenstaart

Met dit kapsel kun je alle kanten op en creëer je gemakkelijk een elegante look die alle aandacht trekt! Dit heb je nodig: haarborstel, haarlak of styling gel, haarband en haarspeldjes.

Kam je haar goed uit en borstel het allemaal bij elkaar. Buig voorover en breng over de gehele lengte van je haar wat haarproduct aan. Bevestig de haarband zo hoog als je de paardenstaart zou willen hebben. Wanneer je weer overeind komt kun je goed in de spiegel bepalen hoe hoog je de paardenstaart wilt hebben. Eventuele losse haren aan de achterkant kun je netjes met de haarspeldjes vastzetten.

Als je dit kapsel heel strak en elegant wilt hebben borstel je alles strak in de staart. Maak het kapsel af met een mooie strik of haarbandje.

Wild en sexy

Een wild en sexy kapsel staat gelijk aan heel veel volume. Om dit te bereiken is het verstandig om je haar van tevoren met een hittebeschermende haarspray te behandelen. Dit heb je nodig: Een grote kam, fohn, krultang, hittebeschermende spray en grote rollers.

Buig voorover en föhn je haar van onderen naar boven toe, zo creëer je meer volume aan de bovenkant. Verdeel het haar in gelijke delen en krul het met de krultang. Plaats direct de rollers om de krullen extra
te fixeren. Verwijder de rollers na een half uur en schud de krullen voorzichtig los.

Zachte golven

Om een kapsel met mooie zachte golven te krijgen kun je het best een nacht van tevoren met vlechten in slapen. Maak 4 grote vlechten, twee voor en twee achter. Spray lichtjes wat haarlak over de vlechten heen en knijp zachtjes in de vlechten om het product erin te verspreiden. Maak de vlechten vervolgens los en schud ze voorzichtig uit vorm.

De zachte golven blijven extra lang zitten als je dit kapsel één nacht van tevoren voorbereidt door te slapen met de vlechten. Als dit niet lukt, kun je 30 minuten met een haarkap de vlechten warm maken en vervolgens los maken om het in model te brengen. Schuif je haar achter je oren zodat je oorbellen mooi kunnen opvallen of maak het af met een mooie haarband!

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…