Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Meisjes doen massaal mee met de nieuwste TREND: De BILFIE!

Olivier
2 min read

Als je denkt dat het hip is om je benen te fotograferen terwijl je aan het zwembad of op het strand ligt, loop je een beetje achter. De meiden van nu maken een bilfie. Bij deze trend maak je een foto van je billen.

De bilfie is de nieuwste rage op social media. Hierbij zet je dus een foto van je billen online. Er zijn al genoeg meiden gespot die op vakantie waren en met een selfiestick een foto van hun billen namen.

Als je de hele dag niets liever doet dan foto’s van jezelf online zetten, is het natuurlijk erg sexy om mee te doen met deze trend. Hiermee vergroot je je populariteit alleen maar. Alleen hoe maak je een sexy bilfie?

Stap 1: Bikinibroekje of slipje

Trek een klein, mooi bikinibroekje of slipje aan, waarin je veel van je billen ziet.

Stap 2: Lig in de goede houding

Ga op je buik liggen en kies voor een comfortabele ondergrond. De meeste meiden kiezen voor een strandhanddoek of bed. Je wilt natuurlijk wel dat je bilfie opvalt. Wees dan ook een beetje creatief.

Stap 3: Neem een verleidelijke pose aan

Neem een zo verleidelijk mogelijke pose aan. Zorg ervoor dat je je telefoon ook goed op je billen kunt richten. Op de foto mogen alleen je billen en een stukje rug te zien zijn.

Stap 4: Maak de foto

Nu is het tijd voor het echte werk. Maak de foto en gooi er een filter overheen. Check de foto ook eerst op oneffenheden. Zo kun je dat ene pukkeltje nog even verwijderen, voordat je je bilfie online zet.

Stap 5: Plaats de foto online

Ben je tevreden over de foto? Plaats deze dan op Facebook en wacht tot de likes van jouw aanbidders.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…