Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze 5 seks standjes verbrand je de meeste calorieën

Bram
2 min read

Dat seks een echte workout kan zijn hoeven we jou niet meer te vertellen. Maar hoeveel calorieën kan je echt verbranden met een stomende vrijpartij? En met welke seks standjes kan je de meeste calorieën verbranden? Zoek niet langer, wij hebben een antwoord op al je vragen.

Opwarming, het voorspel: 100 calorieën

Een goede workout vereist een goede opwarming, met seks is dat niet anders. Tijdens het voorspel verbrand je niet alleen 100 calorieën per half uur, je seksleven wordt er stukken beter door. Als je genoeg tijd spendeert aan het voorspel zal je tijdens de seks nog meer kunnen genieten én je verbrandt meer calorieën. Een goed voorspel duurt ongeveer 30 minuten.

Cowgirl, jij bovenop: 400 calorieën

Met deze sekspositie kunnen vrouwen de meeste calorieën verbranden. Je verbrand zelfs meer calorieën dan met een halfuur hardlopen! Seks kan dan ook in de categorie ‘intensieve sporten’ worden ingedeeld. Maar je moet het natuurlijk goed aanpakken. Ga zoveel mogelijk bovenop zitten! Je verbrandt niet alleen super veel calorieën, je hebt zelfs meer kans om meerdere orgasmes te krijgen. Dat komt omdat je zelf controle hebt over het ritme. Extra bonus? Mannen vinden deze positie supersexy!

Rechtopstaand: 250 calorieën

Samen rechtop staan is niet alleen een leuke afwisseling, je verbrandt er veel calorieën mee. 250 per half uur om precies te zijn. Gebruik al je spieren en ga mee in de beweging, zo verbrand je zelfs nog meer calorieën.

Doggystyle: 160-250 calorieën

Doggystyle prijkt bij vele koppels bovenaan op het lijstje van hun favoriete seks standjes. Dat je met dit standje veel calorieën kan verbranden is dan ook mooi meegenomen. Je kan er 160-tot 250 calorieën per half uur mee verbranden, dat is niet niks!

Missionarishouding: 150 calorieën

Dat je met missionarishouding 150 calorieën per half uur kan verbranden zal bij veel vrouwen als een verrassing komen. Het geheim van een sportieve missionarishouding? Klem je benen rond zijn middel en hef je rug naar omhoog. Span je buikspieren op en voel hoe al die calorieën verbranden. En oh ja, vergeet niet te genieten!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…