Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze 5 trucjes sta je altijd mooi op de foto

Bram
2 min read

Moet jij ook altijd tientallen foto’s maken voor je er eindelijk eens goed op staat? Geen nood, mooi op de foto staan kan je leren! Met deze 5 trucjes sta je altijd mooi op de foto!

1. Draai je hoofd en je lichaam naar rechts

Als je recht voor de camera staat zal je er wat dikker uitzien. Je kan dit makkelijk voorkomen door je lichaam een beetje naar rechts te draaien. Door je zijkant te laten zien zie je er een stuk slanker uit. Ook je hoofd kan je best een klein beetje naar rechts draaien. Het zorgt ervoor dat je er natuurlijker en gelukkiger gaat uitzien.

2. Kijk (niet) naar het vogeltje

Vroeger werd ons geleerd om altijd in de lens te kijken. Om ervoor te zorgen dat je mooi op de foto staat kijk je beter nét boven de lens. Hierdoor zal het op de foto lijken alsof je werkelijk in de camera kijkt. Een extra voordeel, je ogen gaan mooi openstaan!

3. Ontspan je

Soms is het best wel spannend om op de foto te staan. Als je gespannen bent wordt je lichaamshouding onnatuurlijk. Een goede manier om je te leren ontspannen is door eens een dag véél foto’s van jezelf te maken. Na een tijdje wordt je het gewoon en ontspan je je vanzelf.

4. Gebruik lichte make-up

Als je te veel make-up gebruikt zal je er op foto uitzien als een clown. Probeer lichte en natuurlijke kleuren te gebruiken voor het beste effect. Probeer ook eens een lipstick te gebruiken. Op foto worden je lippen soms onder geaccentueerd waardoor het kan lijken alsof je geen lippen hebt. Met een kleurtje op je lippen wordt je prachtige lach mooi benadrukt.

5. Lach je tanden bloot

Hou je lach niet in! Als je mooi op de foto wil staan kan je er maar beter voor zorgen dat je lacht. Wie kijkt er nu niet graag naar een mooi en gelukkig gezicht?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…