Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze mode tips lijk je groter en slanker

Bram
3 min read

Wil je graag een beetje groter en slanker lijken? Wij vroegen advies aan een professionele modestylist. Met deze mode tips lijk je al snel groter en slanker.

V-nek tops

Een V-nek opent je nek en maakt je hele lichaam langer en slanker. Het verlengt je silhouet en voegt visueel centimeters toe aan je lengte.

Verticale strepen

Een verticale streep kan een godsgeschenk zijn voor iemand die er groter wil uitzien. Het verlengt je silhouet en voegt visueel enkele centimeters toe aan je lengte. De strepen kunnen in verschillende kleuren en diktes voorkomen. Onthoud dat deze print zijn eigen kleding regels heeft. Draag niet meer dan 2 tot 3 kleuren in één kledingstuk. En ja, strepen lijken fantastisch op zware stoffen of een sexy maatpak.

Minirokjes

Het kan lijken alsof minirokjes je silhouet in twee snijden. Maar als je ze juist kiest kunnen minirokjes wonderen verrichten. Als je groter en slanker wil lijken zeg dan neen tegen spannende rokjes en kies een wijd rokje. Rokjes met een hoge taille zullen je nog eens enkele centimeters groter doen lijken. Combineer dit met hoge hakken en je lijkt onmiddellijk groter en slanker.

Een broek en schoenen in dezelfde kleur

Om je benen langer te laten lijken kan je een broek en schoenen in dezelfde kleur aandoen. Je schoenen en je benen zullen één geheel worden waardoor je lichaam langer lijkt.

Broeken met een hoge taille

Broeken met een lage taille zullen, ondanks hun grote populariteit, je lengte verkorten. Als je niet een paar centimeter wil verliezen kies je dus beter een broek met een hoge taille. Je benen gaan er langer uitzien en je lichaam slanker. Deze regel geldt niet bij rokjes. Rokjes op de heup zijn prima.

Een neutrale schoenkleur

Natuurlijk zijn hoge hakken de vanzelfsprekende keuze als je groter wil lijken. Maar hoge hakken hebben verschillende uitstralingen en effecten. Grote dikke schoenen in een felle kleur vragen veel aandacht naar de onderkant van je lichaam. Elegante pastelkleurige schoenen zullen daarentegen je lichaam visueel verlengen.

Een lange rok met een kort topje

Een perfecte look voor een nachtje uit! Lange rokken en korte topjes gaan goed samen. Ze maken je figuur elegant en slank. Een zachte stof werkt hierbij het beste. Draag deze outfit en je ziet er onmiddellijk langer en slanker uit.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…