Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze trucs zie je er binnen 1 minuut nóg knapper uit

Olivier
2 min read

We willen er natuurlijk allemaal zo knap mogelijk uit zien en dan het liefst zonder dat het teveel moeite kost. Daarom hebben wij voor alle luie dames een aantal trucs op een rijtje gezet waarmee je er binnen 1 minuut nóg knapper uit ziet. Bedank ons later maar!

Smelt een ijsklontje op je gezicht

Wrijf nadat je je gezicht gereinigd hebt, een ijsblokje over je gezicht tot deze gesmolten is. Dit maakt je poriën kleiner en hierdoor heb je minder kans op puistjes. Opgelet: Doe dit niet te lang, want het kan anders brandwonden veroorzaken.

Wrijf een bananenschil over je gezicht

Bewaar de schil van een banaan, nadat je hem opgegeten hebt (uiteraard). Wrijf vervolgens met die binnenkant van de schil over je gezicht. De schil van een banaan bevat enzymen die scrubben en hydrateren. Was je gezicht achteraf.

Gebruik droogshampoo

Gebruik ’s avonds voordat je naar bed gaat, droogshampoo om tijd te besparen in de ochtend. Doe het in je haar voor het slapen gaan zodat het de hele nacht in kan trekken en je opstaat met een geweldige haardos.

60 seconde work-out

Doe 60 seconden lang jumping jacks of ren ergens heen. Zo boost je je zuurstofgehalte en werkt je metabolisme sneller. Daarnaast krijgt je gezicht hier ook nog eens meer kleur van!

Lippenstift, maar niet alleen op je lippen!

Wanneer je geen tijd hebt om je gezicht zorgvuldig op te maken, kun je lippenstift gebruiken. Smeer wat lippenstift op je oogleden, kaaklijn en natuurlijk de lippen voor een mooie look!

Koffiedik met olijfolie

Maak een mengsel van de overgebleven koffie in het koffiefilter en een paar drupjes olijfolie. Wrijf dit mengsel op je lichaam voordat je gaat douchen. Zorg dat je cirkelende bewegingen maakt. De cafeine zorgt ervoor dat je huid strakker wordt!

Ruik aan pepermunt of eucalyptus olie

Deze geuren maken je neus vrij. Hierdoor komt er meer zuurstof bij je huid en kom je tot rust.

Spoel je haar met appelazijn

Doop je haar in een bak met appelazijn nadat je je haar met shampoo hebt gewassen. Dit zorgt ervoor dat je haar een mooie glans krijgt.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…