Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met de Mobilhome kamperen in Parijs

Camille
4 min read

Lekker naar de camping met een mobilhome. Gewoon kamperen, maar dan zonder gedoe. Wie wil dat nu niet? Beeld je eens in: geen tenten op hoeven zetten, geen bagage uit hoeven pakken, luchtbedden opblazen enzovoort. Met een mobilhome heb je alles wat je nodig hebt meteen bij de hand. Je hoeft hem alleen maar ergens te parkeren en je bent klaar. Wil je opnieuw verder trekken? Dan ben je niet eindeloos bezig met alles weer afbreken en inpakken. Je bent namelijk meteen rijklaar. Dit alles maakt kamperen met een mobilhome makkelijk en comfortabel.

Verblijf goedkoop

Een mobilhome maakt het mogelijk om te kamperen, maar dan voorzien van alle gemakken. Je kunt natuurlijk rond gaan trekken langs de mooiste plekken in Europa, dorpjes en steden. Want ook een stedentrip kun je heel goed doen met een mobilhome. Sterker nog, het biedt vele voordelen ten opzichte van een verblijf in hotel of appartement. Neem bijvoorbeeld Parijs. Een bezoek aan deze prachtige en romantische stad is natuurlijk heerlijk, maar de accommodatie is behoorlijk prijzig. Met een mobilhome kan je heel wat besparen!

Rust en veiligheid

Verblijven op een camping is niet alleen goedkoper, het zorgt ook voor meer rust en veiligheid. Je hebt immers geen last van de drukte en het verkeer in de stad. De beschermde omgeving van een camping garandeert jou bovendien een bepaalde mate van veiligheid. En dat is zeker welkom in een wereldstad als Parijs.

Centraal gesitueerd

Nu zal je je wellicht afvragen: kamperen in Parijs, betekent dat niet dat ik kilometers moet reizen naar centrum? Helemaal niet! Parijs is ingesteld op kampeerders en biedt tientallen centrale gelegen parkings waar je gewoon mag staan met je mobilhome. Wil je meer comfort? Dan kun je gebruik maken van één van de talloze mooie campings. Deze zijn van alle gemakken voorzien en dichtbij metrostations gesitueerd. Zo ben je altijd binnen een paar minuten in het centrum.

Ook voor je trouwe viervoeter

Als je een stedentrip naar Parijs onderneemt kun je je viervoeter normaal gesproken beter thuis laten. In de meeste hotels en accommodaties zijn honden namelijk niet toegestaan. Als je je viervoeter liever meeneemt op reis, is dat perfect mogelijk in een mobilhome. Op de meeste campings zijn honden wel toegelaten, ideaal als je je harige vriend lekker bij je wilt hebben.

Voordelen van kamperen in Parijs

Het is inmiddels wel duidelijk dat kamperen in Parijs eigenlijk een heel slim idee is. Wij zetten de voordelen nog eens voor je op een rijtje:

  • Goedkoop, geen dure hotelkamers
  • Geen drukte en verkeer maar rust
  • Veilig overnachten
  • Voldoende campings in de omgeving
  • Campings dichtbij metro stations
  • Honden toegestaan

Tip: Camping Bois de Boulogne

Ben je op zoek naar een fijne camping in hartje Parijs? Dan is camping Indigo Paris Bois de Boulogne misschien wel wat voor jou. Deze camping ligt aan de prachtige rivier de Seine in Bois de Boulogne. Dit is één van de mooiste stadsparken van Parijs. Op de camping in dit park zijn 510 standplaatsen, keurig van elkaar gescheiden, privacy is dus gegarandeerd. Er is voldoende ruimte voor tenten, caravans en uiteraard ook mobilhomes. De camping is van alle gemakken voorzien. Het sanitair is dik in orde en de aanwezige campingwinkel heeft een zeer compleet assortiment. De camping is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Parijs. Bezienswaardigheden zijn op loopafstand en ook als je wat verder wilt kijken wordt het je gemakkelijk gemaakt. De camping verzorgt namelijk een pendeldienst naar de dichtstbijzijnde metrohalte: Porte Maillot. Van daaruit kun je alle richtingen op en zo het maximale uit je stedentrip halen.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…