Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mooie Mobilhome-reizen dichtbij huis

Camille
3 min read

Als je eenmaal een mobilhome hebt gekocht of gehuurd, wil je natuurlijk zo snel mogelijk gaan genieten. Omdat er heel wat bijkomt kijken, wil je ook niet meteen heel Europa doorreizen. Simpel beginnen is de boodschap! Zo raak je langzaam gewend aan het reizen met een mobilhome. Wij helpen je graag op weg met drie geweldige bestemmingen die relatief dicht bij huis zijn:

  • Nederland: Zeeland
  • Duitsland: Moessel
  • Frankrijk: Nord-Pas-De Calais

Ervaar de pure rust van het Zeeuwse land

Als je op zoek bent naar een mooie bestemming bij onze Noorderburen is Zeeland beslist de moeite waard. Je komt vast en zeker helemaal tot rust in de vredige natuur van deze provincie. En als je liever de zee opzoekt gaat niets boven de ongerepte Zeeuwse zandduinen en de weelderige kustlijn. Als kampeerder kun je hier je hart ophalen. Vooral in Westkapelle zijn er meer dan voldoende campings waar je ook met je mobilhome kunt verblijven. Deze campings zijn meestal kleinschalig en onderdeel van een boerenbedrijf.

Hier kun je nog de romantiek van het platteland ervaren zonder drukte en commercie. Geen overlast van nachtelijke feestjes maar pure rust. In de zomervakantie is Zeeland zeer populair, denk er dus aan dat je op tijd reserveert. En als je liever niet geen medetoeristen wilt kun je er ook voor kiezen om buiten het zomerseizoen te gaan. Ook in het voorjaar is het hier namelijk heerlijk toeven.

Een Duitse droomreis langs de Moessel

Een andere bestemming op een paar uur rijden is de Moessel in Duitsland. Deze rivier slingert zich een weg door een dromerig en glooiend landschap. Als je houdt van Duitse romantiek is deze streek echt iets voor jou. Het leven in dit prachtige stukje Duitsland is gewoon anders. Je kunt er heerlijke wandelingen maken en helemaal tot rust komen. De dorpjes en steden ademen een ongedwongen sfeer. Je kunt er heerlijk eten en dankzij de prachtige architectuur waan je je in een ver verleden. Echt een streek om verliefd op te worden. Er zijn in deze regio volop mogelijkheden om te kamperen met de mobilhome.

Het goede Franse leven in Nord-Pas-De Calais

Onze derde buitenlandse aanrader is Nord-Pas-De Calais. De prachtige kliffen van Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez vormen een adembenemend natuurschouwspel. In het nabijgelegen dorpje Wissant is een fijne camping waar je ook met je mobilhome kunt staan. Deze zeer verzorgde camping biedt een ideale uitvalsbasis om het omliggende landschap te verkennen.

En ook culinair kun je in het dorpje Wissant helemaal aan je trekken komen. Er zijn vele zeer goede restaurants waar je kunt genieten van het beste wat de streek te bieden heeft. Daarna kun je als je dit wilt nog doorrijden naar  Boulogne-Sur-Mer. Deze plek is van oudsher een elite-badplaats waar je kunt genieten van de sfeer van vervlogen tijden. Ook in de omgeving van Boulogne-Sur-Mer zijn uitstekende campings waar je met de mobilhome welkom bent.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…