Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Een nieuw alternatief tegen roos

Elise
4 min read

Uit recent onderzoek is gebleken dat maar liefst 43 procent van de Belgische vrouwen wel eens last heeft van roos. Een groot deel van deze dames gebruikt liever geen antiroosshampoo om hun huidprobleem van de baan te ruimen, simpelweg omdat ze bang zijn dat een antiroosshampoo de hoofdhuid en het haar te veel belast en het haar zou beschadigen. Heb jij last van roos, maar wil je liever geen gebruik maken van de typische, agressieve antiroosshampoo om jouw huidprobleem te verhelpen? Lees dan in dit artikel wat het nieuwe alternatief tegen roos is en maak je haar weer stralend en win je zelfvertrouwen terug.

Een nieuw alternatief tegen roos: natuurlijke oliën

Voor vrouwen die liever geen standaard antiroosshampoo gebruiken, is er een groen alternatief tegen roos ontwikkeld. Het gaat om een vernieuwende haarverzorgingslijn die verrijkt is met drie essentiële oliën: stuk voor stuk met een milde formule om je hoofdhuid niet aan te vallen. De oliën bestrijden de roos op de hoofdhuid, maar beschadigen de hoofdhuid verder niet. Sterker nog, de producten zorgen ervoor dat de hoofdhuid verzacht wordt, waardoor de roos nog effectiever verminderd wordt en je haar gezonder wordt.

Pure essentiële oliën

Ben je het beu te moeten kiezen tussen een goed werkende antiroosshampoo en mooi en gezond haar? Vanaf vandaag kan je het noodzakelijke combineren met het aangename dankzij Phytoclear van L'Oréal Paris, een gamma met aromatische geuren van essentiële oliën en met transparante en uiterst aangename formules. Zo ben je zeker dat je haar roosvrij zal zijn en nog steeds glanzend en gezond is.

De haarverzorgingslijn van Phytoclear tegen roos bestaat uit drie doeltreffende essentiële oliën:

1.Tea Tree

Essentiële olie van Tea Tree staat bekend om zijn zeer krachtige antibacteriële bestanddelen. De onmiddellijke werking zorgt voor een gezuiverde roosvrije hoofdhuid.

2. Citroengras

Essentiële olie van citroengras: een olie die bekend staat om zijn regulerende en kalmerende bestanddelen, zorgt voor een duurzaam gebalanceerde hoofdhuid.

3. Geranium

Essentiële olie van geranium: een olie met een grote hoeveelheid gezonde antioxidanten. Deze olie laat het haar glanzen en geeft het haar en de hoofdhuid weer een flinke energieboost.

Phytoclear van L'Oréal Paris is de eerste anti-roos shampoo met deze 3 essentiële oliën en bevat geen siliconen voor een drievoudige actie : tot 100% roosvrij haar, anti-herval effect en glanzend, zacht, makkelijk handelbaar haar zoals nooit tevoren.

Door deze drie oliën te gebruiken, ondersteun je de hoofdhuid en het haar op drie niveaus. De roos wordt bestreden, het brengt je de hoofdhuid weer in balans en de je huid krijgt een energieboost. Dit zie je niet alleen aan je hoofdhuid, maar ook aan je haar. Door de energieboost van de essentiële olie gemaakt van geranium, gaat je haar weer helemaal stralen en glanzen. Dit betekent dat de oliën je hoofdhuid niet alleen 100% vrij maken van roos, maar ook gezonder maken zonder een agressieve behandeling.

Ontdek Phytoclear van L'Oréal, een compleet gamma anti-roosverzorging met essentiële oliën zonder siliconen: 4 shampoos voor elk haartype en een scrub om de hoofdhuid in alle zachtheid te reinigen en vanaf het eerste gebruik fris en glanzend haar te hebben.

Door Elise

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…