Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onze ideale man is 7 jaar ouder

Olivier
2 min read

Als we de ideale man beschrijven, dan komt het meestal op hetzelfde neer. Hij moet lief zijn, knap, groot, sterk, sexy, en niet te vergeten: Een beest in bed! Eén ding waar we niet bij nadenken: hij moet minstens zeven jaar ouder zijn. Een Brits onderzoek bracht dat laatste recentelijk naar boven. Oude bokken, sorry mannen, willen een groen blaadje, maar het omgekeerde is even waar.

Denk maar aan Mary-Kate Olsen, zij viel in zwijm voor de charmes van Olivier Sarkozy. Suki Waterhouse werd verliefd op Bradley Cooper. En wie weet is jouw man of vriend ook wel een pak ouder dan jijzelf?

Volstrekt normaal, dat is de conclusie die het Britse Institute for Public Policy Research maakt. Vrouwen gaan steeds meer op zoek naar een man die ouder zijn, en dan hebben we het over minstens 7 jaar ouder.

Maar hoe komt dat?

Jongere mannen moeten zich nog te veel bewijzen. Vrouwen willen graag vooruit en hebben geen zin om te lang te wachten op een man die goed is op vlak van geld, carrière en persoonlijkheid. Van overal krijgen vrouwen de druk om alles meteen goed te doen, en een oudere man hebben vergemakkelijkt toch héél wat zaken voor hen.

En, wat denk jij? Zo'n rijpere man, is dat iets voor jou? Misschien moet jouw vriend of man zich nu zorgen maken? 😉

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…