Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De origineelste Vaderdagcadeaus voor elk type

Olivier
3 min read

Heb je de voorbije jaren telkens weliswaar erg leuke, maar vrij voor de hand liggende vaderdagcadeaus gekocht? Wil je daar nu verandering in brengen en ben je op zoek naar enkele originele geschenken? Wij hebben de origineelste vaderdagcadeaus voor elk type vader voor jou in een handig overzichtje gegoten!

1.Maak samen een lekkere maaltijd voor Vaderdag

Vaderdag hoef je niet altijd buitenshuis te vieren, in tegendeel. Blijf gewoon lekker gezellig met het hele gezin binnen en ga samen koken! Zorg er voor dat je tal van lekkere ingrediënten in huis hebt, geef niet alleen je moeder, maar ook je vader een schort en koken maar! Niet alleen beleef je op deze manier gegarandeerd een fijne en vermakelijke dag, daarnaast heb je (hopelijk) 's avonds ook nog eens een lekkere maaltijd om samen van te genieten.

2.Een geschenkpakket met echte streekproducten

Eet en drinkt je vader altijd maar hetzelfde? Is het tijd geworden voor iets anders? In dat geval kan het misschien wel een leuk idee zijn om hem een geschenkpakket met streekproducten cadeau te doen. Een lekker biertje uit de streek, een paar verse producten en dat alles in een mooie, authentieke verpakking? Dit kan eigenlijk niet fout gaan…

3. Een bijzondere belevenis

Tegenwoordig zijn er op de markt tal van verschillende geschenkbonnen terug te vinden die je vader voor één dag een echt bijzondere belevenis laten meemaken. Een luchtdoop of even lekker racen met een Ferrari? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een cadeaubon geven is op zich misschien weinig origineel, maar de belevenis die er achter schuil gaat zal ongetwijfeld weten te verrassen.

4. Gepersonaliseerde manchetknopen

Manchetknopen lijken op het eerste zicht misschien een klein beetje verouderd, maar dat zijn ze eigenlijk helemaal niet. Sterker nog, tegenwoordig zijn ze helemaal terug van weggeweest. Waarschijnlijk heeft je vader wel reeds één of meerdere setjes met manchetknopen liggen, maar heeft hij ook al gepersonaliseerde exemplaren?

5. Een bijzondere, zilveren of gouden munt

Je wil ongetwijfeld dat je geschenk voor Vaderdag er niet alleen één is die een zekere materiële, maar ook emotionele waarde vertegenwoordigt. Bovendien moet ze er bij voorkeur ook nog eens aantrekkelijk uit zien. Heb je daarom al eens gedacht aan het aankopen van een mooie, zilveren of gouden munt? Dergelijke munten zien er prachtig uit, zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende motieven en behouden bovendien altijd hun waarde.

6. Nostalgie met oude vinyl platen

Het merendeel van de vaders mijmert regelmatig wel eens over die goede, oude tijd. Niet zelden komen dan verschillende muzieknummers aan bod waar je waarschijnlijk nooit eerder van hebt gehoord. Haal die nostalgie terug in huis en zoek enkele oude vinyl platen op met de favoriete nummers van je vader.

 

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…