Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hét perfecte t-shirt voor heren. Waar moet ‘ie aan voldoen?

@nick
2 min read

Een basic witkleurig T-shirtje is ideaal, want je kan het altijd en op iedere gelegenheid aan, en het combineert perfect met wélk kledingstuk dan ook. Maar dan moet je T-shirtje wel perfect zitten. En wat dat precies inhoudt, dat “perfect zitten”, dat leggen we je graag even uit!

Ga voor de ronde hals!

En niet de V-hals. Die is uit de mode, heren. Een ronde hals is chiquer, klassieker en mannelijker.

Let op de schoudernaad

De naad van de schouders moet echt op de schouders vallen. Dus niet halverwege je schouderkappen, want dan is je T-shirt echt te groot. En niet zowat op je trapezius-spier, want dan is je shirtje veel te krap.

De lengte

Houd je van longfit shirts? Dan kun je daar natuurlijk voor kiezen. Houd je meer van een “normaal” T-shirt, let dan goed op het materiaal dat je kiest. Bijvoorbeeld viscose of katoen krimpen vrijwel altijd nog. Je kunt je T-shirts dan ook het best op lage temperatuur wassen, en niet in de droger doen.

Pasvorm

Ben je wat voller? Kies dan een wat losser/casual shirtje. Ben je heel slank? Dan is slim-fit voor jou geen probleem. Zorg in ieder geval dat de fit van je shirt goed past bij je lichaamsbouw!

Type stof

Natuurlijk is katoen altijd goed! Lekker luchtig, gemakkelijk te wassen en de kwaliteit blijft goed. Ga je het T-shirt vooral ónder andere kleding dragen? Dan is een shirt van bijvoorbeeld Bamboekatoen juist weer helemaal fijn. Dat ademt lekker en zit heerlijk zacht.

De prijs

Hoe goedkoper, hoe slechter? Nee hoor, écht niet altijd. Maar bekend is wel dat merken als Calvin Klein of Girav of Bamigo gewoon altijd kwaliteitskleding maken. Ze hebben hun naam hoog te houden, dus doen daar dan ook alles voor. Kies je dus voor zekerheid? Kies dan een bekend merk waarvan bekend is dat de kwaliteit goed is.

Door @nick

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…