scrollTop top

Het perfecte zomerjurkje voor ieder figuur

Het perfecte zomerjurkje voor ieder figuur

Het is weer zomer! De warme temperaturen bieden de ultieme gelegenheid om een sexy zomerjurkje uit de kast te trekken. Zomerjurkjes komen in alle soorten en maten. Welk zomerjurkje past nu het best bij jouw lichaam? Hieronder het perfecte zomerjurkje voor ieder figuur!

Ronde billen

Wanneer je gezegend bent met een rond stel billen, hoef je je hier niet voor te schamen. Laat ze zoveel mogelijk zien. Daarmee bedoelen we niet dat ze onder je jurkje vandaan moeten ploppen, maar draag een strak jurkje dat ze wel goed zichtbaar maakt. Ook een jurkje, gemaakt van een soepele stof staat geweldig!

Perfecte taille

Ben jij gezegend met een prachtig zandloper figuur, dan is een zomerjurkje perfect om dit te laten zien aan de wereld. Kies een jurkje dat aangesloten zit bij je taille of een jurkje dat helemaal strak om je lichaam hangt. Wanneer je nog meer accent op je taille wilt leggen, kun je altijd een dus riempje of een sjaal om je middel knopen.

Lovehandles

Voor de meeste vrouwen zijn de zachte rondingen vlak boven haar billen, oftewel de lovehandles iets waar ze niet echt trots op zijn. Met een gepast zomerjurkje kun je deze ‘handles’ goed camoufleren. Een zogeheten A-lijn zorgt ervoor dat de aandacht niet teveel op de lovehandles ligt en laat bovendien je benen mooi uitkomen!

Lang lichaam

Ben jij een vrouw met lengte, die over een paar lange benen beschikt? Dan heb jij de zomerjurkjes voor het uitkiezen. Zolang je niet té korte jurkjes draagt, zullen je benen prachtig naar voren komen. Ga bijvoorbeeld voor een maxi jurk met een enorme split of een asymmetrische jurk die aan de voorkant korter is. Zo zet je die prachtige lange benen welverdiend in de spotlight!

Flinke borsten

Heb jij 2 mooie, volle borsten? Schaam je hier niet voor! De kunst is om ze te laten zien, zonder dat het ordinair overkomt. Ga bijvoorbeeld voor een klein decolleté, of kies een zomerjurkje met een smalle taille.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  242.993.977
 • Aantal
  doden
  4.940.447
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.312.360
 • Aantal
  doden
  25.846

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!