Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

RECEPT Cloud eggs met ham en kaas

Birte Govarts
2 min read

Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Integendeel! Om dat te bewijzen vraagt de Belgische eiersector aandacht voor het ei van bij ons. Met eitjes kun je immers niet alleen een hele waslijst aan overheerlijke bereidingen maken, ze zijn ook nog eens lief voor je portemonnee én je gezondheid. Wil jij je ei een originele twist geven? Lees dan zeker verder voor een o-ver-heer-lijk recept van Lekker van bij ons.

Benodigdheden

• 4 eieren
• 4 el geraspte kaas
• 4 el gekookte hamreepjes
• peper
• zout

Bereidingswijze

  1. Breek de eieren en leg elke eidooier steeds in een apart kommetje/tas. Klop het eiwit tot schuim, meng er de kaas en de ham door, breng verder op smaak met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 150°C.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak 4 wolkachtige hoopjes met het eiwit en leg ze verspreid op de plaat. Maak een kuiltje in het midden en leg in elk kuiltje een eidooier.
  4. Bak gedurende 5 minuten in de oven.
  5. Serveer met toast.
Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…