Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

RECEPT Mediterraanse ei-muffins

Birte Govarts
2 min read

Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Integendeel! Om dat te bewijzen vraagt de Belgische eiersector aandacht voor het ei van bij ons. Met eitjes kun je immers niet alleen een hele waslijst aan overheerlijke bereidingen maken, ze zijn ook nog eens lief voor je portemonnee én je gezondheid. Wil jij je ei een originele twist geven? Lees dan zeker verder voor een o-ver-heer-lijk recept van Lekker van bij ons.

Benodigdheden voor 6 muffins

• 4 eieren
• scheutje magere melk
• handvol bladspinazie
• 1/2 granaatappel
• verse basilicum
• 100g (magere) fetakaas
• peper/zout

Bereidingswijze

1. Verwarmer de oven voor op 180 graden.
2. Klop de eieren met het scheutje melk los en voeg wat peper en zout toe.
3. Snijd de spinazie en verse basilicum fijn, verkruimel de fetakaas en verwijder de pitjes uit 1/2 granaatappel.
4. Vul 1/4 van de muffinsvormpjes met fetakaas, spinazie, basilicum en granaatappelpitjes. Voeg nadien het eimengsel toe tot de vorm tot 3/4 gevuld is.
5. Bak de muffins gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
6. Laat voldoende afkoelen en bewaar ze in de koelkast

Recept door mawrifoodandmore.com

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…