Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

RECEPT Salade met chorizo en avocado

Gezond.be
2 min read

Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: salade met chorizo en avocado.

Benodigdheden

  • 1 pakje Garden Gourmet Sensational Chorizo
  • 800 gram aardappelkrieltjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 paprika
  • ½ tl venkelzaad
  • 3 tomaten
  • 1 avocado
  • Sap van een halve limoen
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • Een paar takjes basilicum en oregano
  • ½ theelepel paprikapoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de aardappelen over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met kruiden. Snijd de paprika in ringen, spreid ze uit op een tweede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met venkelzaad, zout en peper.
  2. Zet alles 20 minuten in de oven. De paprika’s worden eerder gekookt dan de aardappelen. Kook de chorizo.
  3. Snijd de tomaten/avocado in stukjes en meng ze met de ingrediënten. Doe de aardappelen in een grote kom met de paprika. Snij de chorizo.
  4. Mix alles door elkaar, garneer en geniet.
Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…