Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

REVIEW Het vibratie-ei van EasyToys

Birte Govarts
3 min read

Laat ik deze review beginnen met wat wijze raad. Wil jij in de toekomst ook aan de slag met een vibrerend ei*? Vergeet het dan niet van je nachtkastje te halen wanneer er een loodgieter langskomt om je verwarming te repareren. Ik ben niet bepaald verlegen, maar geef grif toe dat ik even niet goed wist waar te kijken. #truestory 

Dat gezegd zijnde. Wanneer ik het vibratie-ei van EasyToys thuis ontvang, ben ik meteen enthousiast. Het ei ziet er stijlvol uit – en laten we eerlijk zijn: op dat vlak komen seksspeeltjes van ver – en voelt dankzij de coating zijdezacht aan. Bovendien lijkt de afstandsbediening zeer rechttoe rechtaan. Ik ben een technische nitwit en heb geen zin om een handleiding van tien pagina’s te doorploeteren, maar dat is in dit geval helemaal niet nodig. Op de website van Pabo lees ik dat het ei waterproof is, maar liefst tien vibratiestanden heeft én dat je de afstandsbediening kunt gebruiken tot op wel twintig meter afstand. Aangezien ik single ben, kan ik dat laatste niet uittesten. Echt rouwig ben ik daar echter niet om. Want ik herhaal: tién vibratiestanden.

Je kunt het ei inbrengen en aanzetten met de afstandsbediening. Ideaal tijdens het voorspel met een partner, lijkt me. Je kunt het ei echter ook gebruiken om je clitoris te stimuleren. Ei in de ene en afstandsbediening in de andere hand, en het enige wat je dan rest is uittesten welke van die vibratiestanden nu juist jouw favoriet is. Wedden dat een hoogtepunt binnen – euhm – handbereik ligt?!

Het enige nadeel, wat mij betreft? Het ei werkt op batterijen, de afstandsbediening ook. Dat zijn dus best wat batterijen voor een relatief klein toestel. Ik zou het makkelijker vinden als je het ei zou kunnen opladen, al zou je dan waarschijnlijk ook meteen in een hogere prijsklasse terechtkomen. Toch ben ik in het algemeen zeer tevreden en wordt dit ei een vaste waarde in mijn slaapkamer. Al stop ik het voortaan wél gewoon netjes in de schuif.

Vibratie-ei (€ 27,95) EasyToys bij Pabo. Dankzij de kortingscode FREESHIPPING is de verzending helemaal gratis! Het bestelbedrag moet dan wel minstens 25 euro zijn.

(*) Of een vibrerende whatever. Het hoeft niet per se een ei te zijn.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…