Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Samen klaarkomen doe je zo!

Olivier
2 min read

Tijdens seks scenes in romantische films komen ze altijd tegelijkertijd klaar. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld om op hetzelfde moment jullie hoogtepunt te bereiken tussen de lakens. In de werkelijkheid is dit echter een stuk moeilijker. Mannen hebben over het algemeen 3 minuten nodig om tot een orgasme te komen terwijl bij vrouwen het gemiddelde op 20 minuten ligt. Dit is een aardig verschil wat je moet verkleinen om tegelijkertijd klaar te komen. Hieronder 5 tips om samen op hetzelfde moment een orgasme te krijgen!

Voorspel

Neem altijd voldoende tijd voor het voorspel. Dit is namelijk minstens zo belangrijk als de seks zelf. Zorg dat jullie beiden lekker in de sfeer zitten, voordat jullie aan de daad beginnen. Op deze manier is de seks intenser en lekkerder voor jullie beiden.

Standje

Voor mannen heeft het standje weinig invloed op het klaarkomen. Mannen kunnen bij elk standje wel tot een orgasme komen. Voor vrouwen ligt dit wel anders, de meeste vrouwen komen zelfs zelden klaar tijdens penetratie. Probeer daarom een standje aan te nemen wat de clitoris goed stimuleert. Denk bijvoorbeeld aan missionaris of het standje nummer 8. Ook kun je een standje aannemen waarbij hij zijn handen vrij heeft, zodat hij je clitoris met de hand kan stimuleren.

Ga voor een 2e ronde

Mannen komen dus sneller klaar dan vrouwen. Laat hem dus eerst een keer klaarkomen, neem vervolgens een korte pauze en ga voor de tweede ronde. Hij zal het nu langer volhouden, wat de kans vergroot dat jullie op hetzelfde moment klaarkomen.

Laat je opwarmen

We weten dus dat hij sneller klaarkomt dan jij. Laat jezelf van te voren verwennen tot je bijna je hoogtepunt bereikt. Begin nu met de daad om tegelijkertijd klaar te komen. Het vergt wat oefening, maar dan heb je ook wat.

Blijf rustig

Er zijn niet veel koppels die op hetzelfde moment klaar kunnen komen. Heb dus wat geduld, en probeer je niet teveel te focussen op het gelijktijdig klaarkomen. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie genieten!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…