Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Test: Is mijn liefje wel blijvertje?

Bram
5 min read

1. Samen zijn is voldoende

Voor jou en je lief is het niet nodig om dure uitstapjes te plannen om het leuk te hebben. Op het moment dat jullie samen zijn dan is dit al voldoende om gelukkig te zijn. Bovendien kun je je thuis vaak meer ontspannen vermaken dan in een dure bar of een trendy cinema. Thuis kun je doen en laten wat je wilt, terwijl je op de meest exotische plaatsen vaak rekening dient te houden met regels en wensen van andere mensen. Voor jullie dus geen pottenkijkers, maar de heerlijke intimiteit van je eigen huis. Dit betekent niet dat er voortdurend gevreeën wordt, want ook zonder seks vindt hij het heerlijk bij je in bed.

2. Hij kan je snel weer opvrolijken

 Je lief weet precies wat hem te doen staat als je je een keertje niet opperbest voelt. Zelfs na de meest verschrikkelijke dag op je werk is hij nog in staat je in een oogwenk op te vrolijken. In de regel is zijn aanwezigheid al voldoende om een brede glimlach op je gezicht te toveren en de donderwolken boven je hoofd te laten verdwijnen. Wanneer dit echter niet het geval is dan zal je lief je onverwacht weten te verrassen met iets raars, liefs of romantisch.

3. Jouw dierbaren zijn ook zijn dierbaren         

Je lief heeft er geen enkel probleem mee om tijd door te brengen met jouw familie en vrienden. De mensen die immers belangrijk zijn voor jou, zijn dat eveneens voor hem. Op geen enkele feest zal hij dan ook ontbreken en volkomen op worden genomen door je dierbaren. Iedereen lijkt het goed met je lief te kunnen vinden en zijn liefde voor jou wordt enorm gewaardeerd. Je straalt immers als nooit tevoren sinds je samen bent met je lief.

4.Hij stuurt je voortdurend lieve berichtjes

Zelfs nadat jullie al een poosje samen zijn, stuurt je lief je nog altijd lieve berichtjes op je smartphone. Deze berichtjes zorgen er altijd voor dat je je direct weer gelukkig en blij voelt. Op momenten dat jullie samen zijn, stopt hij zelfs regelmatig lieve briefjes in je tas, je jaszak of onder je hoofdkussen. Dit zijn eveneens schattige berichtjes met de mooiste liefdesverklaringen. Op die manier laat hij je constant blijken hoe belangrijk je voor hem bent en hoe graag hij je ziet.

5. Jou aanwezigheid laat hem stralen

Op het moment dat je lief je in zijn vizier krijgt, zullen zijn ogen gaan fonkelen en komt er een brede glimlach op zijn gezicht. Aan alles wat hij doet kun je merken dat hij enorm blij is je te zien. Ongeacht of hij je dagen niet heeft gezien, of dat hij slechts een half uurtje is weggeweest, je zult altijd worden gedolven onder zijn kussen en naar adem moeten snakken als hij je een innige begroetingsknuffel geeft. Steeds weer vindt hij het geweldig om je weer in zijn nabijheid te hebben.

6. Je voelt je comfortabel bij hem

Wanneer je samen bent met je lief voel je je helemaal op je gemak. Er is geen sprake van een gevoel van schaamte of verlegenheid, zelfs niet als je naakt bent in zijn nabijheid. Doordat je volledig jezelf durft te zijn en je volkomen veilig voelt, zal je naaktheid op een dergelijk ogenblik hetzelfde aanvoelen als wanneer je alleen zou zijn. Je lief heeft je bovendien op je meest vreselijke momenten, maar desondanks is hij toch bij je gebleven.

7. Zijn liefde voelt echt

Op het moment dat je lief je zegt dat hij van je houdt, dan gaat heel je lichaam tintelen van geluk. Bij geen enkel ander persoon heb je dit ooit meegemaakt. De liefde van je lief voelt echt en gemeend. Dit was bij je exen vaak wel anders. Bij sommige ex-vriendjes had je zelfs het idee dat het hem om heel andere dingen te doen was dan houden van elkaar.

8. Hij steunt je altijd

Op de steun van lief kun je altijd rekenen. Zelfs wanneer je met de meest gekke ideeën voor de dag komt, zal hij nog achter je blijven staan. Ongeacht wat ieder ander van je gedrag denkt, je lief zal je onvoorwaardelijk steunen omdat hij je immers beter kent dan wie ook. Hij weet dan ook waar je toe in staat zult zijn en gelooft voor meer dan honderd procent in je kwaliteiten.

9. Hij haalt het beste uit jezelf

Sinds het moment dat je een relatie bent beginnen met je lief merk je dat je veel beter in je vel zit. Je voelt je niet alleen veel beter dan voorheen, maar ook zie je er stralender uit en bruis je van het zelfvertrouwen. Aan de zijde van je lief kun je heel de wereld aan. Bovendien ben je dankzij hem de betere versie van jezelf geworden.

10. Hij geeft je gelijk

In situaties waarin jullie eigenlijk wel weten dat je echt niet het rechte eind te pakken hebt, zal je lief je toch altijd gelijk geven. Hij wil immers je ego niet kwetsen en bovendien ziet hij een onenigheid met jou absoluut niet zitten. Je lief houdt immers zielsveel van je, zelfs als je niet altijd de waarheid in pacht hebt. Voor hem ben je de liefste, mooiste en knapste die er bestaat en daar wil hij best een leugentje om bestwil tegenaan gooien

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…