Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: Welk soort relatie heb jij?

Anja
2 min read

Relaties zijn er in alle soorten en maten, en dan hebben we het hier niet alleen over liefdesrelaties: vriend en vriendin, partners, soulmates, je begrijpt het wel. Vroeger was er één standaard liefdesrelatie: Het traditionele huwelijk. Tegenwoordig bestaan er veel meer verschillende relaties. Welk soort relatie heb jij? Hieronder bespreken we een aantal soorten.

1. Een vaste relatie

Dit is de relatie die we allemaal kennen.Deze relatie is gebaseerd op liefde en intimiteit. Er is een hoge dosis aantrekkingskracht aanwezig in deze relatie.

2. Een open relatie

Een relatie tussen 2 personen waarbij zij ook seks hebben met anderen. In principe staat deze gelijk aan een vaste relatie, enige verschil is dus dat de partners toestemming hebben om het bed te delen met anderen.

3. Een seksrelatie

De naam zegt het al, in deze relatie draait het maar om één ding. Jullie zijn niet verliefd maar vinden het wel erg fijn om seks met elkaar te hebben.

4. Een verstandsrelatie

Tegenwoordig komt dit niet meer zoveel voor. In deze relatie speelt liefde totaal geen rol. Deze relatie wordt enkel afgesloten omdat het een praktisch of materieel voordeel oplevert voor één of beide partijen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…