Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TikTok-hack: zo breng jij je lippenstift voortaan pérfect aan (wedden?!)

Gezond.be
3 min read

Het aanbrengen van lippenstift vergt wat oefening. Misschien is het voor jou een fluitje van een cent, maar soms zit die lippenstift nooit direct goed. Dan is deze lifehack je reddende engel!

Wattenstaafje

TikTok is overal goed voor. Niet alleen lachen we om hilarische sketches, ook vind je hier een heleboel handige hacks. Zo ook de ultieme lifehack voor het aanbrengen van lippenstift! Herken je dat? Je brengt je lipstick aan en het komt in de hoekjes van je mond terecht. Heel irritant wanneer je haast hebt in de ochtend. Gelukkig is hier een oplossing voor. Het enige dat je nodig hebt is een wattenstaafje! Huh?

Zo breng je lippenstift netjes aan

Het klinkt als een heel simpele lifehack en dat is het ook. Voordat je je favoriete lippenstift (of lipgloss) aanbrengt, plaats je een wattenstaafje horizontaal tussen je lippen. Vervolgens breng je gewoon je lipstick aan en voilà! Even happen en je lippen zijn helemaal ready to go. Proberen waard, toch?

@planetrevolution Have you tried this #beautyhack? ? #cleanbeauty #qtip #lipstickhack ♬ original sound – Planet Revolution ?
Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…