Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De top 10 seksuele fantasieën van vrouwen

Bram
3 min read

Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke seks fantasieën. Deze zijn voor iedereen uniek. Volgens verschillende studies komen deze seksuele fantasieën het meeste voor bij vrouwen. Staat jouw seksuele fantasie er ook tussen?

1.Seks met een vreemde

Die knappe gespierde vreemde man die je nog nooit hebt ontmoet, wie droomt daar nu niet van? Je hoeft je voor niets te schamen, hij accepteert je zoals je bent. Of je kan er ook voor kiezen om iemand anders te zijn?

2.Een triootje

Eens extra aandacht krijgen van niet één maar twee personen, klinkt dat niet heerlijk? Je kan dan nog kiezen of je graag door twee mannen, twee vrouwen of één man en één vrouw verwend wordt.

3.Seks met een andere vrouw

Ongeveer drie kwart van de vrouwen voelt zich aangetrokken tot andere vrouwen. Seks met een andere vrouw is dan ook een veelvoorkomende fantasie. Het wil helemaal niet zeggen dat je lesbisch bent, je houdt gewoon van een tikkeltje spanning in je fantasie.

4.Een one night stand

Je ontmoet iemand op een feestje of zelfs gewoon in de lift, en je neemt hem onmiddellijk mee naar huis. Wie heeft daar nog nooit van gedroomd? Seks waarbij alles kan en alles mogelijk is, dat is toch de bedoeling van een seksuele fantasie?

5.Seks op het strand

Kan het nog romantischer. Seks op het strand scoort altijd goed in de top tien van meest voorkomende seksuele fantasieën bij vrouwen. In deze fantasie kan je je innerlijke beach babe omarmen. Je hoort de woeste zee, de mooie zonsondergang en je kijkt in de diepe blauwe ogen van je minnaar, herkenbaar?

6.Een stripper spelen

Wat is er nog meer opwindend dat een vrouw die weet wat ze wil en er ook voor gaat? Met deze fantasie laat je alle seksuele barrières los.

7.Seks op een openbare plaats

Seks op een openbare plaats heeft altijd al een bepaalde aantrekkingskracht gehad. Het is misschien iets wat je in het echt leven nooit zou durven, of wel?

8.Seks met een collega

Je durft het misschien niet toe te geven, maar over die knappe collega durf jij weleens fantaseren. Wees gerust, wij kunnen een geheimpje bewaren.

9.Een dominante bedpartner

Als hij weet wat hij wil kan dat enorm opwindend zijn. In deze fantasie laat je je helemaal veroveren door je man. Je bent de onderdanige minnares en je geniet er met volle teugen van.

10.Begluurd worden

Begluurd worden is iets waar veel vrouwen over fantaseren. Is er nog iets spannender?

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…