Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De ultieme tips om volle lippen te creëren

Elise
3 min read

Vind jij de lippen van Angelina Jolie prachtig, maar ben je helaas niet gezegend met dikke lippen? Dan betekent dit niet dat je hier maar vrede mee moet nemen, want je kunt dunne lippen ook gemakkelijk dikker doen lijken. Hoe je dit doet, lees je in de vijf tips in dit artikel.

Tip 1: scrub je lippen voor je lippenstift aanbrengt

Lippenstift kan je lippen mooi voller maken, maar je bereikt alleen het beste resultaat als je jouw lippen eerst scrubt. Dit doe je niet met een gewone scrub, maar met een speciale scrub voor lippen. Je kunt kant-en-klare lipscrubs kopen, maar je kunt jouw scrub ook zelf maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is namelijk een beetje vaseline en wat suiker.

Tip 2: gebruik pepermuntolie en lippenbalsem

Heb je standaard lippenbalsem in huis? Meng deze dan eens met een druppeltje pepermuntolie. Door pepermuntolie te gebruiken, zwellen je lippen tijdelijk op. Dit klinkt misschien ongezond, maar door de lippenbalsem blijf je jouw lippen goed verzorgen.

Tip 3: geef je lippen glans

Door je lippen te laten glanzen, lijken ze voller. Gebruik bijvoorbeeld een glanzende lippenstift of neem een eenvoudige lipgloss om je lippen voller te laten lijken. Je lippen zien er niet meer zo plat en tweedimensionaal uit, maar springen meteen in het oog. Je kunt een lipgloss kopen met een kleurtje, maar je kunt er ook voor kiezen om een transparante gloss te gebruiken.

Tip 4: gebruik lip plumping gloss

Lip plumping gloss is tintelende lipgloss die speciaal ontwikkeld is voor mensen die vollere lippen willen. De lipgloss zorgt voor hetzelfde effect als het druppeltje pepermuntolie in combinatie met de lippenbalsem en laat je lippen tijdelijk opzwellen. Dit product lijkt misschien duur, maar je koopt jouw lip plumping gloss al voor vijf euro bij diverse drogisterijen en andere aanbieders van beautyproducten.

Tip 5: maak gebruik van lipliner

Tot slot kun je jouw lippen groter laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn door lipliner te gebruiken. Neem een lipliner met een ‘nude’ kleur of pak een transparante lipliner en omlijn hier je mond mee. Je begint net iets buiten je lip, maar komt niet op de lip zelf. Deze behandel je met een gloss of lippenstift, zodat de lipliner om de mond heen helemaal niet meer opvalt. 

Door Elise

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…